Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kéne gondolnom a páromról?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne gondolnom a páromról? Meleg, vagy transzvesztita vagy mi?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzódik a harisnyákhoz meg tornadresszekhez, meg úgy mindenféle selymes, feszes ruhákhoz. Azt nem tudom, hordott-e már ilyesmit, bár elég hülyén nézne ki rajta, de rajtam imádja a harisnyáimat, és sok képe is van az internetről. Tulajdonképpen nem zavar, csak én nem igazán érzem úgy, hogy ki tudnám elégíteni az ilyen igényeit. Emlegette, hogy szeretne harisnyát, persze sötétet vastagot, biciklizéshez venné fel, félig legálisan úgymond. Ezért gondolkodtam el a dolgokon, eddig csak egy szexuális érdeklődésnek fogtam fel, mert amúgy nem fetisiszta vagy ilyesmi, tehát képes a szexre ezek nélkül is.

Egyébként sosem volt ez a dolog titok közöttünk, a legelején elmondta, mit szeret.

2009. máj. 5. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Huh megmondom őszintén én nem bírnám ezt elviselni. Mármint engem taszítana, hogy a harisnyákra izgul fel. Lehet csak azért mert a régi chates időszak jut eszembe amikor perverz dolgokat írkáltak a harisnya mániások:S
2009. máj. 5. 17:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi gáz! Én sem vagyok meleg és mégis előfordult, hogy egy haverom barátnőjének a csipke bodyját próbáltuk fel a haverral úgy, hogy a csaj is ott volt közben. Jókat röhögtünk persze, de felizgatott a dolog. Mindhármunkat. Sajnos hármas orgiába fajult a játék, meg is bántam, de a női fehérneműket azóta is vonzónak találom. Van is pár darabom itthon, a páromat nem zavarja. Játszunk is néha ilyesmit. :-)

37F

2009. máj. 5. 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj emiatt, kinek a pap, kinek a paplan. Amíg nem olyan heppje van, hogy azt szeretné, hogy fájdalmat okozhasson neked, vagy fordítva, az még belefér. és ezért még egyáltalán nem kell melegnek lennie, vagy "nő"nek, vagy mi. A másik meg, hogy neki is elég gázos lehetett neked ezt elmondania, és ha amúgy minden rendben van a kapcsolatotokban, felesleges ezen feszülni, meg benne komplexust kelteni. no meg azt is vedd számításba, hogy valószínűleg másnak nem is meri elmondani, ne nehezítsd meg a helyzetét. viszont ha tényleg nagyon-nagyon irritál a dolog, akkor egész egyszerűen meg kell neki mondani, meg megkérdezni hogy ez miért jó, stb. aztán mérlegelni mi lenne a legjobb megoldás.
2010. febr. 5. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Ha téged szeret, nem meleg. Transzvesztita lehet.

Transszexuális: aki úgy érzi, rossz testbe született, az ellenkező nemként éli az életét.

Transzvesztita: olyan ember, aki szexuális izgalmat érez, ha a másik nem ruháiba bújik. Nincs identitás zavara, tudja, hogy férfi, férfi akar lenni, a nőket szereti, csak tetszenek neki a ruhák, harisnyák, cipők.

2010. febr. 5. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi különöset. A pasik ált. jól beindíthatók sejtelmes dolgokkal. Az áttetsző hálóing tipikus példa, de a harisnya is pont ilyen. Megmutatja teljesen a láb formáját, de mégis többé-kevésbé eltakarja. A tornadressz is ugyanilyen, ráadásul az nemcsak megmutatja a testet, de a lábak is jól kihangsúlyozódnak egészen a combtól. Szóval szvsz ha a párod a simulós ruhákért van oda, akkor a nőies formák, főleg a te formáid tetszenek neki!

Pasiknak is valakinek érzékenyebb a tapintása, valakinek nem annyira. Azt én is imádom, amikor egy csaj pl. harisnyás lábbal átkulcsol.

Az, hogy miért akar harisnyát hordani, lehet hogy pont ezért.

2010. máj. 22. 22:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!