Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A felnőtt 30-tól felfele lévő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felnőtt 30-tól felfele lévő nőktől kérdezem. Hány évesen veszítettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
És ide most tényleg nem azokat a válaszokat várom, hogy "16 vagyok és 15 évesen veszítettem el" Én a felnőttekre vagyok kíváncsi. Hogy vajon az egy generációval feljebb lévő korosztály mikor kezdett el szexuális életet élni.
2009. máj. 5. 09:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Előző hozzászólónak:

Na látod! Neked érdemes volt lefeküdnöd valakivel már 16 évesen is.

Van aki meg 10 év múlva sem tudja még, hogy kivel, mikor, miért is feküdjön le. (ezért inkább mindenkivel lefekszik)

2009. máj. 5. 13:28
 12/12 anonim válasza:
100%
16 éves voltam,de megbántam mert másnap a srác meg sem ismert az utcán.a következő barátommal már sokkal jobb volt a helyzet.azóta is együtt vagyunk!!most 30 vagyok
2009. máj. 29. 21:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!