Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem megy el belém?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem megy el belém?

Figyelt kérdés
gumival csinájuk, és milőtt elmenne kiveszi és párszor ráhúz és akkor megy el.. nem értem miért.. lehet h attól fél h teherbe esek.. de lehet h beszélek vele h belém menjen el.. írjatok h szerintetek mért így csinálja :) kösziii!
2009. máj. 4. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg vele. Lehet hogy fél hogy terhes leszel, de az is hogy "így szereti". Csak ő tudja a választ.
2009. máj. 4. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem így szereti
2009. máj. 4. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb benned, mint kivül, szerintem vedd rá, hogy próbálja ki.
2009. máj. 4. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
fél h kiszakad...
2009. máj. 4. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Ennyire félős nem lehet... Nekem non-sense ez a fajta mulyaság...:S

A gumi szinte 100%-os védelmet nyújt, és amúgy is sokkal de sokkal jobb a lányban elmenni...

Vedd rá, hogy próbálja ki, ne fosson már mindentől... Milyen férfi lesz így belőle???

Persze, most lehet lepontozni, hogy a nem kívánt terhesség, meg minden más, de ennyi erővel azt is kiabálhatnátok, hogy ne szexeljetek, ne is pettingeljetek, mert mi van ha a kis spermiumok bemásznak és megtermékenyítenek?:D:D:D

Én személy szerint több ezerszer csináltam már gumiban (igen, mindig a lányban élvezek el), de SOHA nem volt még semmi bajom, és neki sem tőle...

A mostani párom (2,5 éve tart) allergiás elég sok mindenre, így körülményes lenne a tabletta, ezért maradt a gumi... 2 éve aktív nemi életet élünk, szóval vele kb 800x szeretkeztem gumiban (ha nem több), és még 1X sem volt baj...

23/F

2009. máj. 5. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Amatőr? Te vetted el neki, vagy esetleg egyszerre egymásnak? Ha így van lehet hogy ezt látta filmben..
2009. máj. 6. 01:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy fél vmitől. Túlságosan hozzászokott, hogy magának csinálja és így könnyebb neki. Csak óvatosan a megbeszéléssel, elég sértődősek de vhogy rá kell vezetni a dologra.
2009. máj. 21. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nah, kiderült már, h mi a helyzet?
2009. dec. 18. 13:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!