Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok Ti hogy engeditek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti hogy engeditek el magatokat? ( Magyarázat lejebb)

Figyelt kérdés
Inkább azokhoz a lányokhoz fordulnék akiknek nincs tökéletes alakjuk. (Itt-ott egy kis felesleg, kis poci stb.)Ti, hogy engeditek el magatokat...akarom mondani hogy engeditek közel magatokhoz a fiúkat? Eddig egy kapcsolatom volt és - részben - azért ment tönkre mert nem éreztem elég csinosnak, jónak magam. Most nincs kapcsolatom és úgy érzem nem is tudnék közeledni senkihez. Tippek? ötletek?
2009. máj. 4. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
A pasikse tökéletesek,csak nem foglalkoznak vele,hogy hogy néznekki(nem öltözködés)aztán úgyis elhíznak.Ha szeret akkor meg úgyszeret amilyenvagy.
2009. máj. 4. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

a fogyókúra nagy gyötrelmekkel jár de a sport az minden téren segít.

ismerkedsz fogysz egészségesen élsz stb...

a legtöbb kövérnőnek(nem rád értem)az a baja hogy a legjobb pasikat akarják megszerezni és nem egy úgymond magukhoz valót választanak

van aki a kövérebb nőket szeretni (kevés ilyen)

egy duci lány is adhat magára és lehet jófej öltözhet divatosan(azért ne ess túlzásba) és öltözhet úgy hogy ne legyen feltűn a hájfelesleg de legjobb a fogyás amire nehéz rávenni magad

én éppen ezt teszem 5 napja,de ez nálam csak annyit jelent hogy semmi kenyérfélét meg édességet nem eszem :P nehezen bírom ki de az segít ha látok szép női alakokat vagy strandolós képeket mert akkor elszégyellem kicsit magam és olyan szeretnék én is lenni ...

én eleve sportoló vagyok és voltam EuropaBajnokságon ahol nincs megadva hogy hány kg lehetsz maximum de nem szerettem volna(mivel szinkronozok)kitűnni a tömegből

most 62 kb vagyok és 165cm senki nem nézi ki belőllem hogy 60 kilo felett vagyok mert a sport miat (amit 6 éve versenyszerűen űzök)az izom is nehezít

2009. máj. 4. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:

előző remélem valamit segítettem :)

szerintem a kedves arcú szépen mosolygó lányok aranysak

2009. máj. 4. 18:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) Am 161 cm vok és 59 kiló... na jó inkább 60... nem arról van szó h az izomtömeg álompasit hajtom (Bár a barátom egész jól nézett ki.... csodálkoztam is magamon:) ) Inkább úgy érzem nagyobb gondot fordítok az én külsőmre mint a pasiéra... már ha értitek... De lehet csak kéne vki akiről tudom, hogy így szeret ahogy vagyok.. dehát hol találok ilyet?
2009. máj. 4. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia, ha már a számoknál tartunk, én 164cm-rel vok 61. Ezt senki nem nézné ki belőlem, mert van egy barátnőm aki kevesebb, mint én kicsit, de nem tűnik annak.(Én nem vok olyan sportos.) Én is totál oda voltam, de egy kiránduláson egy sráccal(aki sztem tök cuki volt) szemeztem stb., és eldöntöttem, h akinek nem tetszik amit lát az ne nézzen rám. Azóta nem sanyargatom magamat, h 1-2 kg leadjak. Be happy, és örülj annak, h már volt egy helyes pasid. Ne engedd, h a félelmed visszatartson egy újabbtól:D.
2009. máj. 4. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy ha találsz egy fiut aki szeretni fog nem fogja érdekelni hogy van-e rajtad pár plusz kilo. én 164cm vagyok és 63 kg, szoval nem tul vékony :-) de a barátom nagyon szeret igy is és bár nagyon sokat vagyok szomoru a plusz kilok miatt ö mindig megnyugtat h igy vagyok tökéletes neki és igy szeret, amugy azt hozzáteszem hogy ö sem tul vékony és nekem sincs vele semmi bajom, én öt szeretem és kész, az meg nem érdekel h más mit szol hozzá, ö az én szerelmem :-)
2009. máj. 4. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy kövér ilyen adottságokkal, mondjuk én sokat futottam régebben (napi 8-12km) de én 154centihez voltam egy hónapja 58kiló most 52 vagyok...érettségi meg betegség miatt...jol jött mondjuk...de nekem 3éves kapcsolatom van.
2009. máj. 5. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:
elözö: ja és sztem nem kevés az olyan pasi aki a ducibbakat választja...te nem vagy közölük való amugy. Amúgy meg ha nem érzed magad jol a börödbe az kiütt..és tényleg nem vagy olyan szép mintha joléreznéd magad. PL nekem van egy osztálytársam aki hát hatalas az arca, lány amugy, és minden mása is:D és mivel ugy gondolja h ö szép...az is bomlanak utána a pasik...bár néha nem értem miért...na mind1...ha van önbizalmad és szépnek érzed magad akkor szebb is vagy és a fiuk kezdeményeznek, ja és a mozgás sokat segít pl ha nekem izomlázam van mindig vékoyabbnak gondolom magam:D
2009. máj. 5. 16:25
 9/12 anonim ***** válasza:
2. válaszolo...nagy butaságot teszel h ilyen tanácsot adsz... ne nézeges se modelleket se semmi ilyet mert vagy anorexiás leszel vagy depresszios és kajábafojtod...oké h aki europabajnokságra megy az más.. hm beállítottságu mint a normál ember...
2009. máj. 5. 16:27
 10/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!:) És várom a további véleményeket:) Jó hallani, hogy az emberek nem mindig a tökéletest keresik:)

Köszönöm

2009. máj. 5. 17:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!