Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megszakítás? Hogy tartsam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítás? Hogy tartsam fenn a lány izgalmát?

Figyelt kérdés
Gyakoroltam magamon, hogy tudnám tovább bírni az együttlét közben, hogy ne menjek el. Arra jutottam, hogy kb 10 másodperces megszakításokkal egész sokáig bírom. Az lenne a kérdés eközben, hogy kerüljem el azt, hogy ez a lány izgalmának rovására menjen?
2009. máj. 4. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Addig izgasd máshogy, ujjazd, csókold kicsit vadabbul, simogasd a mellét, az egész testét, orál.. számtalan lehetőség :)
2009. máj. 4. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek az elöttem szólóhoz.. mi is igy szoktuk :)
2009. máj. 4. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a megszakítást úgy csinálom, hogy nem hagyom abba és veszem ki, hanem a viszonylag gyorsabb tempóbol leveszem nagyon lassura kb 10-15mp ig. igy egész jol alábbhagy az izgalmam, és közben barátnőm is élvezi.
2009. máj. 4. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
engem kifejezetten izgat, ha a barátom néha nagyon lassúra vált, vagy átmegy nyalizni...
2009. máj. 4. 18:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!