Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a párom nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nagyon hamar elélvez miután berakja? Hogyan lehetne ezen változtatni? Miért van ez? Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy ez ne így történjen hanem jóval tovább bírja benttartani és nem elmenni?

Figyelt kérdés

Amikor berakja utánna szinte két percig sem bírja és kész, elmegy és én meg ez alatt a kis idő alatt szinte "semmit sem" érzek!! LÉGYSZI SEGÍTSETEK?

KÖSZIKE

PUSZ

2009. máj. 4. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

hosszabb előjátékra van szükséged,téged kéne még kicsit kényesztetni előtte.

de vannak erre tableták is,ami késlelteti az orgazmusát ...

2009. máj. 4. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
élvezzen el és kezdjétek újra
2009. máj. 4. 17:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem többet kéne recskáznia a barátodnak, és akkor egyérszt tudná magát kordinálni,másrészt nem lenne úgy kiéhezve,h két perc után elmegy..
2009. máj. 4. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Előtte cumizd le.2re bírni fogja.
2009. máj. 4. 17:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre viszont azt mondom hogy én naponta verem és ráadásul nem is sietek mert magamnak tudom csinálni akár 20 percig is de ennek ellenére én is szinte csak 1 percig bírom vagy fél percig a barátnőmmel. De hát ugye a két dolog teljesen más. És mi viszont csak ritkán tudunk szeretkezni.
2009. máj. 4. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
kezdésnek vegyetek durex performát sztem
2009. máj. 4. 17:23
 7/13 anonim válasza:
100%
Nálunk is ez van, hamar elmegy, de van előtte előjáték (mindkettőnk részéről)! ennek meg szerintem abból a szempontból örülj h hamar elmegy, jó az igaz h nem sokat élvezel, de ez azt jelzi h minden oké, jó vagy, tetszik neki, élvezi! beszéltél már vele erről h te szeretnél kicsit több időt szeretkezni?? lehet h tud rajta késleltetni (nem biztos) Sok sikert!!
2009. máj. 4. 17:34
 8/13 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat

hasznosak voltak

esetleg más vélemény??

2009. máj. 4. 17:38
 9/13 anonim válasza:
100%
lehet az is probléma h ő pl akarja már előző nap is te meg nem és nem csinálsz neki semmit,és ő meg ugy beizgul rád másnapra h elmegy egy pillanat alatt.akkor meg probáld meg ha igy van h elégisd ki amikor ő akarja és te meg nem és akkor lehet h tovább fogja birni amikor te akarod.
2009. máj. 4. 17:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Rendben, ezzel sajnos csak annyi a gond, hogy egy héten egyszer találkozunk. Tehát sajna nem vagyunk minden nap együtt, bárcsak ugy lenne.A barátom meg még nagyon, ő hogyis mondjam kezdő és ilyenkor mit lehetne tenni? segítsetek

köszi

puszi

2009. máj. 4. 19:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!