Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mihez tudnátok, lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez tudnátok, lányok, hasonlítani az orgazmus érzését, mert nekem még nem volt ( lány vagyok), és kíváncsi lennék rá, milyen, mihez hasonlítható?

Figyelt kérdés
mindenki azt írta, hogy fantasztikus, de mihez hasonlítható az érzés?
2009. máj. 4. 14:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem lehet elmagyarázni rendesen, lyan mintha valaki azt kérdezné, hogy milyen ízű a főtt csirkemell.
2009. máj. 4. 15:08
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nagyon könnyen tudsz segíteni....:)

Egy hosszú pizsergő érzés, ami iszonyatos intenzitással jön. Ilyenkor nem tudod kontrollálni a tested, hiszen az tehetetlenül vonaglik. Nem lehet hasonlítani semmihez, hiszen más nem okoz ilyen jellegű érzést. Egy hasonlatot olvastam már, mikor egy heroinfüggő srác a belövés pillanatát az orgazmus érzéséhez hasonlította...Persze ezt jobb elkerülni.

Petranova

2009. máj. 4. 15:13
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Húú, hát ezt elég nehéz megfogalmazni. Lentről és nagyon élyről indul el és végigfut az egész testemen.
2009. máj. 4. 15:29
 4/22 anonim ***** válasza:
*mélyről, bocs
2009. máj. 4. 15:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó írása találó (:

Na olyasmi. Én még azt hozzá tenném, hogy általában mindig úgy érzem, hogy bárcsak sose lenne vége.. Hihetetlen jó, szorítok, hogy egyszer sikerüljön neked is.

2009. máj. 4. 15:40
 6/22 anonim ***** válasza:
11%

Hogy lehet így élni......

Ha azt sem tudod milyen, akkor azt honnan tudod, hogy nem volt??????

2009. máj. 4. 15:51
 7/22 A kérdező kommentje:

Mert már milliószor leírták, akinek van orgazmusa, az úgyis tudja, hogy az van,mert az olyan nagyfokú , vagy nem tudom milyen érzés.

Na akkor nekem még nem volt.Ezért érdekelne, mihez hasonlítható, már ha lehet vmihez.

2009. máj. 4. 15:54
 8/22 anonim ***** válasza:

hát...jo kérdés...és tényleg nehéz leírni...amikor én elmegyek akkor azt érzem mindig hogy egyre közelebb van és lentröl jön, aztán mikor eléri a tetöfokot akkor megfeszül a testem, és valamit mindig megragadok az ágyon és a fejemre huzom, hogy ne legyek tul hangos. :-D

Ilyen bizsergető érzés és utána nagyon kellemesen el vagy fáradva. :-) nem tudom én sem máshogy leirni. :-)

2009. máj. 4. 16:07
 9/22 anonim ***** válasza:
Mintha bomba robbanna :-D
2009. máj. 4. 16:08
 10/22 anonim ***** válasza:
Mikor már közel járok, azt érzem, hogy mindjárt, mindjárt, még egy kicsit, aztán megfeszülök. Ez olyan kielégült érzés, nem tudom máshogy mondani, aztán megremegek, a remegés végig fut rajtam párszor :) SM
2009. máj. 4. 17:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!