Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 7 hónapja vagyok együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónapja vagyok együtt párommal, imádjuk egymást, de teljesen megvadult szex téren! Miért van ez és mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, párom 19! nagyon szeretjük egymást... 7 hónapja vagyunk együtt, a szex is jó vele (habár még sosem volt hüvelyi ogazmusom) ! de kb 2-3 hete teljesen megvadult... pl amikor orálisan kezem el kielégiteni akkor a fejemet fogja és nyomja bele, ami engem eléggé zavar! akkor nincsenek már azok a szenvedélyes éjszakák, hanem gyor néha a hajam is huzza közbe:( már mondtam neki hogy zavar, és mondta h "kicsim ne haragudj de vágyom egy kicsit vadabb szexre is" !! én pedig türök és már ez megy 3 hete... mit tehetnék? amugy valamilyen szinten jó h vadabb, de néha már fájdalmat okoz vele!
2009. máj. 4. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te is rugd le a vesájét...

Najó csak vicceltem, beszéld meg vele, hogy ez így neked nem élvezet, sőt, igy rossz neked. Ha szeret akkor változtatni fog, mert neked akar jót, másrészről ha lecseszel egy fiút, amiert rosszul csinálja akkor eléggé magába zuhan és tuti változtatni fog :) !

22/f

2009. máj. 4. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
úgy is fel lehet dobni meg vadítani a szexet hogy élvezetesebb legyen hogy szerepjátékokat próbáltok ;) Nekünk bevált :) ez is tud vad és élvezetes lenni durvaságok nélkül is !
2009. máj. 4. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a 13:35össel:)

Szerintem az mindenkinél beválhat.

Vagy vedd kezedbe az irányítást kicsit.Kötözd meg és kösd be a szemét ,nem lát nem mozoghat úgy ahogy szeretné neked viszont teljes szabad kezed van minden téren:)

2009. máj. 4. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Nem te kérdezted egy másikban, hogy örökké fog e tartani ez a kapcs? Hát így nem valószínű, ha nem passzoltok szexuálisan...
2009. máj. 4. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Vannak csajok, akiknek bejön ez a kis durvaság. Ám, ha téged ez zavar, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez nem esik jól!
2009. máj. 4. 15:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!