Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy vagytok ezzel? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy vagytok ezzel? Mit gondoltok arról, ha kézzel elégítenek ki titeket?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem akarom közel engedni magamhoz annyira a srácot.. de a hosszú csókolózásokat szeretném feldobni.. jó ha csinálom neki, vagy inkább ne?
2009. máj. 4. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

jó ha kézzel csinálod, csak tudasd vele, hogy ez a határ, ne próbáljon rádmászni. Mittudomén olyasmit mondja, hogy lefeküdni még nem akarsz vele, de szívesen kényeztetnéd a kezeddel. Én igy gondolom, más esetleg?

22F

2009. máj. 4. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Én a helyében örülnék neki :) De ha igazán kényeztetni akarod, akkor ajánlom a szádat...
2009. máj. 4. 12:46
 3/6 A kérdező kommentje:

kööszi:) tudja hogy még nem akarom:)

|| még ott sem tartok h szájjal..:D nekem valahogy nem szimpi a dolog:S :D

2009. máj. 4. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha elkezdtek csókolózni, és lassan vándorol a kezed felé, és elkezded simogatni, úgyis fog szólni, ha nem akarja, de szerintem ilyen srác nincs. :) Főleg, ha tudja, hogy lefeküdni még nem szeretnél vele.

Az én párom nagyon szereti. :) (23/L)

2009. máj. 4. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, csináld csak, de tényleg tudatosítsd benne, hogy te nem szeretnéd tovább. Aztán ha véletlenül sikerül rávennie másra is, az egy másik történet :)
2009. máj. 4. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Verd ki neki. Biztos nem fog ellenkezni.
2009. máj. 4. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!