Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közelethetnék én a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelethetnék én a páromhoz?

Figyelt kérdés
már 5 éve együtt vagyunk,és jó a szexuális életünk,csak én nagyon ritkán merek kezdeményezni,mert nem tudom,hogyan is kezdjek hozzá.vagyis tudom,inkább nem merek.mindíg azon agyalok,hogy mi van ha nem is akarja.hogyan legyek kezdeményezőbb,mert tudom,hogy erre vágyik a barátom?
2009. máj. 4. 10:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy kellemes hangulatban elfogyasztott finom bor és gyertyafény meghozza a kezdeményező kedvet.

Ha nem akarsz ilyen "segédeszközökhöz" nyúlni,akkor azzal is kifejezheted,h vágysz rá,ha odabújsz hozzá,és megcsókolod,majd elkezded simogatni.Először csak a hátát és a fenekét,majd,ha úgy látod,h viszonozza a dolgot,akkor mehetsz a póló alá,és így tovább.Hidd el,nem lesz hatástalan a dolog.

2009. máj. 4. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megsimogathatod először a haját is!

Aztán a hátát, hasát - utána már bárhol máshol. Sehol sem kell sietni, és mindenütt kellemes.

Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az ember fogékony hangulatban legyen - arról nem is beszélve, hogy egy idő után tudni is fogja, mit szeretnél.

2009. máj. 4. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!