Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Van amelyikőtök nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van amelyikőtök nem szereti az orális szexet? Miért nem?

Figyelt kérdés

A mostani párom még a kapcsolatunk elején bevalotta, hogy még soha nem volt része orális szexben. Ezt én akkor aranyos kis tapasztalatlanságnak véltem. Én mindig is szerettem kényeztetni a párom és ugyanúgy fordítva is.

Viszont úgy érzem, hogy ő nem is élvezi, ha csinálom neki, sokszor hamarabb felhúz. Ha én kérem, vagy jelzem, hogy szeretnék ott lenn vmit akkor is kitér, vagy nagyon rövid ideig csinálja.

Próbáltam rákérdezni, de úgy érzem, hogy szégyeli a dolgot.

Mit gondoltok erről? Lehet nem élvezni az orális szexet?

2009. máj. 4. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem élvezem, mert a makkom eléggé csiklandós, + a fogazós emlékek. Nem jó párosítás.
2009. máj. 4. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Én sem élveztem sose, ha nekem csinálják akkor az egyszerűen nem jó, nem tudom miért, én meg egy lányt nem fogok ott nyalogatni, nekem ilyenekhez nincs gusztusom... tudom hülyén hangzik de valahogy nem jönnek be azok az ízek:P
2009. máj. 4. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Nekem szerencsére azzal a részével nincsen gondom, én imádok nyalni: ) - 1. válaszoló
2009. máj. 4. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért van az embernek szája, hogy mit/hogyan/milyen erővel, nem gondolhatja rólad sem, hogy gondolatolvasó vagy. Nem gáz megkérdezni, hogy "Drága, ez így jó? Vagy máshogy szeretnéd?"
2009. máj. 4. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

orális szexnél nincs is jobb

anélkül be se nedvesednék

2009. máj. 4. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Én imádom, 46/f. Eleinte a nejem nem akarta, de már belejött, sőt követeli! Nem csak a nyalást, a szopizász is! Egyébként egy szeretett NŐ puncijától undorodni... Hát...

No comment!

2009. máj. 4. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elözö válaszoloval :-)

Nem tudom mért kell undorodni töle, föleg akit szeretsz ált. annak szivesen okoz örömet az ember.

2009. máj. 4. 16:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!