Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Kíváncsiságból lefeküd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kíváncsiságból lefeküdnétek a legjobb barátnőddel?

Figyelt kérdés
Mi éppen ezt fontolgatjuk, hogy lefekszünk egymással, már volt csók köztünk! Ha minden igaz, a kövi hétvégén szexelni is fogunk, én benne lennék a dologban! :) (Még nem szexeltünk csajjal, de szerintem ő is benne lenne, nagyon fontolóra vette a dolgot)
2011. okt. 23. 00:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
34%

tehát nem vagy homofób kissebbségi komplexusos majom.

ez a lényeg, az hogy én szórakozom és írogatok mindenféle fasságot az tökmindegy. hülye kérdésre amúgy is hülye válasz, ez az oldal íratlan szabálya. plusz embernevelés.

nyilván a lepontozást is lesz.arom, bár azt nem is neked gondoltam címezni, csak hát így jött ki :D

2012. jan. 16. 17:04
 22/31 anonim ***** válasza:
44%
Kellemetlen egy ember lehetsz hogy ismeretség nélkül mindenkit sértegetsz. Egészségedre tapsold meg magad és ülj le. Egyes.
2012. jan. 16. 17:21
 23/31 anonim ***** válasza:
57%

igyekszem. az a durva, hogy ez már a társalgási, békés hangnemem volt. nem értem ez miért volt sértő.

egyébként a "leszbikus barmok" panaszkodhatnának a te hangvételedre is. esetleg egy pár körömcipőt beléd állíthatnának, ha már ilyen jó véleménnyel vagy róluk.

2012. jan. 16. 17:24
 24/31 anonim válasza:
0%

Nem. En a szep meretes dorongokra gerjedek, de azokra nagyon :P

Puncik kozul meg csak a sajatomat szeretem.

2012. máj. 14. 15:40
 25/31 anonim ***** válasza:
nem tudom, en is elgondolkodnek rajta a helyedben de a kivancsisagom nagyobb lenne: PP
2012. jún. 23. 04:37
 26/31 kinguczi:X válasza:
en szeretem a fiukat ,de ha a baratnom is bele menne akkor igen :)):D
2012. júl. 17. 16:58
 27/31 anonim ***** válasza:
61%
igen , a legjobb barátnőmmel , a puncinkat dörzsöltük és kinyaltuk egymást...
2012. aug. 23. 13:24
 28/31 anonim ***** válasza:

Legjobb baratnovel soha.

Sot eddig lannyal se gondoltam.

2012. dec. 2. 21:54
 29/31 anonim válasza:
én még sima barátnővel se, nem hogy a legjobb barátnőmmel...utána valahogy nem tudnék úgy nézni rá többé...inkább olyan lánnyal, akit kevésbé ismerek.
2014. febr. 23. 20:10
 30/31 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnővel soha, semmi szín alatt. Félidegen csajjal talán igen, bár ahogy idősödöm, egyre kevésbé izgat a gondolata.
2014. márc. 1. 23:43
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!