Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti milyen gyakran szoktatok masztizni? 18/L értelmes válaszokat várok.

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 00:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 15-17 éves koromig nem volt túlzottan nagy igényem erre. Igaz, 15-16 éves koromig volt egy kapcsolatom (igen, tudom, hogy durván hangzik sokak szerint...), szóval akkor nem akartam. Viszont a 17. életévem vége felé valahogy rám jött, hogy ejj, miért ne? Azóta van, hogy heti egy-két alkalommal is, sőt, több is szokott lenni, de van, hogy nem akarom. Mellesleg, nehogy azt higgye bárki, hogy azért csinálom ezt, mert a most lassan egy éves kapcsolatomban a barátom nyomi. Szó sincs róla! Tökéletes minden értelemben vele. Csupán igényli a szervezetem, mikor nem vagyok vele! :) Ennyi. :)

18/L

2011. nov. 24. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
4-5 napnál tovább nem nagyon birom. bár ahogy irták változo a ciklustol. ha minden adott rá, akkor álltalában 2 naponta, de van hogy napi 3-4.
2011. nov. 24. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
heti 1-2-3 alkalom 15 éves élettársi kapcs. mellett.
2013. nov. 22. 05:34
 14/14 anonim ***** válasza:
amikor a barátnőmmel vagyok, akkor nem nagyon csinálja magának, mert szinte naponta szexelünk, micsináljak állandóan áll. Amikor koliban van, változó, de úgy naponta, édes nagyon mert be szokta jelenteni msn-en, hogy írjak neki szextörténetet, mert ő most simogatja, és el akar élvezni. :-)
2014. okt. 17. 19:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!