Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szexeltek mensi alatt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szexeltek mensi alatt, nem undorító?

Figyelt kérdés
Nem is értem hogy lehet ezt higiénikusan megoldani mert ha jön a vér akkor minden olyan lesz és fúj...
2009. máj. 3. 14:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem szoktam akkor sexelni...annyi időt ki lehet birni sztem!!
2009. máj. 3. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ugyan úgy kell csinálni, mint máskor.

van, aki szereti, van, aki nem.

gondolom aki szokott így szeretkezni, az sem akkor, amikor a legerősebb neki a vérzés.

nekem nődoki javasolta a hátrahajló méhszáj miatt, és így könnyebben kiürül a vér.Utolsó nap szoktunk együtt lenni, amikor estére már nincs meg, és az együttlét után ürül ki , ami előtte nem .

És ami a legfontosabb, szerintem még jobb is ilyenkor csinálni:)

2009. máj. 3. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Am nem undorító, sokan csinálják úgy mert sok haszna vanpl: könnyebb a sex(jobban csúszik), a csaj nem eshet teherbe és nagyobb élvezetet lehet vele elérni és ez bizonyított... de mindenki úgy csinálja ahogy akarja...
2009. máj. 3. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Teherbe lehet esni akkor is ha mensi alatt sexeltek,szóval erre figyelni kell.

Én is szoktam a párommal akkor együtt lenni,de ahogy felizgulok megáll a mensi,és ilyenkor jobb a sex is és sokkal jobban kívánom Őt,és nem csak az utolsó nap szoktunk sexelni.24/L

2009. máj. 3. 15:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
elso 3-4 nap sehogy. 4-6 nap teszek magam ala 1 sotet torolkozot h ne kenjem ossze az agyat. 6-7 nap mar mehet. (nekem 6-7 napos a mensim) szex kozben eszre sem vevodik a ver, csak utana.
2009. máj. 3. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha számodra a véred és a mensid FÚJ, akkor miért kérded h undorító-e? Neked az. Sokaknak, mint nekem is, nem az. (fiú)
2009. máj. 3. 15:22
 7/13 anonim ***** válasza:
de, undorító. úgyhogy abban a pár napban megvagyok szex nélkül is.
2009. máj. 3. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal ugyanúgy szexelünk, mint mensimentes időszakokban. Nem undorító. Ha a saját testemet nem tudnám elfogadni az összes testnedveimmel, nagy baj lenne...

A higiéniáról meg annyit: utána tusolás.

2009. máj. 3. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
szerintem sem undorító.. törölköződ magad alá raksz és kész, nincs ebben semmi ciki.. (lány)
2009. máj. 3. 18:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi is úgy oldjuk meg, hogy magam alá teszek egy törölközőt. Nekem közben sajnos nem áll meg, tehát utána szükség van egy alapos mosakodásra. Levezetésként pedig egyébként is tökéletes egy közös tusolás. :)
2009. máj. 3. 20:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!