Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy lány kb.25 éves koráig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány kb.25 éves koráig mennyi pasival fekszik le manapság? Mit gondoltok mennyi a sok, mennyi után mondanátok egy csajra, hogy r. Banc, vagy pont ellenkezőleg, hogy rendes csaj?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Magamból indulok ki: 1. 25/N

Egyébként ezt még mindig nem értem, hogyha egy csaj több pasival is lefekszik akkor ribi, de a pasi minél több csajt megcsinál, annál nagyobb király...

2009. máj. 3. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ezt ne így nézd, hogy most 25 éves és volt x fiúval na akkor már könnyűvérű ... Sosem tudhatod. Lehet, hogy volt eddig mondjuk ... 4 komoly kapcsolata és mindegyik kb. egy évig tartott és mondjuk mindegyikkel lefeküdt. Oda kerül eléd és csak annyit mond, hogy eddig négy férfival élt szexuális életet. Akárhogy is nézzük ezt egy férfinak nem kellemes hallani. :) Nekem legalábbis jó barátaim ezen a véleményen vannak, hogy kicsit kellemetlen ezt hallani egy férfinak, hogy a kiszemelt hölgy hány férfival bújt ágyba előtte. De ezt is embere válogatja. :) Viszont ha már úgy áll eléd, hogy négy férfival volt eddig szexuális kapcsolata de mind egy éjszakás kaland volt, az úgy szerintem kellemetlenebb. Mondjuk 10 fölött már igen csak elgondolkoznék rajta, hogy érdemes -e kezdenem komoly kapcsolat céljából a hölggyel. Ha férfi lennék ... De nem vagyok az. :) De én azt mondom ne merüljetek bele a múltba, hogy ki hány férfival/nővel volt együtt eddig. Persze fontos, hogy sok mindent megtudjatok egymásról de szerintem célszerű tiszta lappal indítani! Ha a saját tapasztalataidra alapozva később azt érzed, hogy nem tisztességes lány akkor jobb ha még időben lezárod a kapcsolatot ha nem szeretnél csalódni! Sok sikert! :)
2009. máj. 3. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Sőt ... az a 10 már sok! De ahogy írtam ha ott van a bizonyos tiszta lap, tudod, hogy Te megpróbáltad, adtál egy esélyt a dolognak, nem ment, biztosan találsz majd egy rendes, tisztességes lányt! Vagy épp ellenkezőleg. Ezt sosem lehet előre tudni!
2009. máj. 3. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a 4-5 normális szám lehet. Legtöbb kapcsolat 6-12 hónap között fut zátonyra. Minél közelebb van a 10 hez annál kellemetlenebb...10 felett tuti nem kezdenék vele akárhány éves is. Ha mégis akkor először vizsgáltassa ki magát...
2009. máj. 3. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 vagyok, eddig 1 volt (+1 amit nem akartam...azt nem számítom általában bele).

De ha úgy számolom hogy valaki 15 évesen kezdte, 1 éves kapcsolatai voltak, az már 10 pasi, de ettől még nem ribanc, mert nem biztos hogy az ő hibája hogy nem jött össze hosszabb kapcsolat. Vagy van aki szereti az egyéjszakás kalandokat, de ettől még nem feltétlenül ribanc.

2009. máj. 3. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
25 évig kb 10-12 még normális de mondjuk 20-25 ön felül már sztem ribanc...
2009. máj. 3. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

Én pasi vagyok, csak ebből a szemszögből tudok vizsgálódni...:)

Nos, hát szerintem 23 éves korig 0-7 a jó, felette levőkkel (8-10) már erősen gondolkozom, 11- pedig már eszembe sem jut a hölggyel kezdeni...

Az 11 én már, és még sokan mások ribancnak tarjuk a nőszemélyt.

Amúgy meg, hölgyek... Nincs olyan, hogy mennyi az átlag jó. Semmilyen férfi nem szereti hallani, hogy hány pénisz barangolta be a helyet. Kifejezetten lelombozó tud lenni... Nemrég randiztam egy lánnyal, már ott tartottunk, hogy együtt leszünk, de már annyi férfinevet említett, hogy megkérdeztem, mégis hány pasival volt előttem... Mondott egy szép számot (15), gondoltam egyet, felálltam, köszöntem, szóltam neki, hogy kíméljen meg mindenféle kontaktustól, és leléptem...:D Azóta néha még ír, de a büdi életbe nem fogok válaszolni sem neki... Azért 21 évesen 15 kan?:S

F/23

2009. máj. 3. 15:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!