Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megfelelő ez a pénisz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfelelő ez a pénisz?

Figyelt kérdés
16 cm hosszú és 4 cm vastag péniszem van,ami kő keményen áll,a hasamhoz simul,de felfelé eléggé görbül?Nem okozhat problémát szex közben ez a méret és ez a forma?
2009. máj. 2. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
De hülye vagy. :)
2009. máj. 2. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
próbáld ki és meglátod :D
2009. máj. 2. 23:14
 3/10 Voguelilias ***** válasza:
100%

Nem hinném,hogy gondot okozhatna. De ha ennyire érdekel a pénisz mérete akkor a neten olvashat egy csomót róla, hogy mi számít normális méretűnek. Nagyjából a férfiak 20%-a éri el a 20 cm hosszúságot és mindössze 5% a feletti cm. Egyébként meg nem hosszúság számít hanem inkább a vastagság. Hiszen a nőknek a hüvelyében mindössze 7 cm-ig vannak érző idegei. Szóval normáis a méreted megnyugodhatsz!

18/L

2009. máj. 2. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ejha! De ha akarsz, velem nyugodtan cserélhetsz! ;) (Nekem nincs ekkora, mégse érkezett még panasz.)
2009. máj. 2. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nincs vele semmi baj.A görbeségről meg enyémbe is van 1 kis balos kanyar :) de a barátnőmnek semmi baja vele.
2009. máj. 2. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Bőgőrohamom lesz már tőletek, komolyan...:S

157 milla találat lesz, ha beírod a Googléba, hogy átlagos pénisz... Ennyi, nem kell több, és nem kell hülyeségeket kérdezni...:S

Amúgy ha már ennyire, vágj le a hosszából 1,5 cm-et, az átmérőhöz pedig adj hozzá 0,8 cm-et, így megtudod, hogy nekem mekkora... És láss csodát, szokszor már ez fájdalmas tud lenni...Jah, és balra kanyarodik...

ÁTLAGOS FARKAD VAN, ennyi:D

23/F

2009. máj. 3. 01:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 19cm, de volt vele probléma, hogy fájt a partnernek bizonyos pózokban...

Szóval 16 az használható méret és nem fogsz vele fájdalmat okozni...

2009. máj. 3. 02:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
héjó! nekem 18 és nem volt panasz...najó volt aki inkább abba hagyatta me fájt neki=(...de nem tom mi a helyzet a "nagyot akarok csajokkal"ők mit akarnak...biztosan kielégületlenek!szoval én má nem tom eldönteni h átlagos vagyok e vagy se me mindenfélét hallani erröl a témárol és sztm ez eldönthetetlen hisz PUNCI függő,vagy inkább szeretet függő????lehet...
2009. máj. 3. 03:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Örök igazság! A nők 905%-a vallja: Hosszú vékony jó be ér, rövig vastag többet ér!!
2009. máj. 3. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Elszégyeltem magam, amikot az egyik nő ismerősömmel megkóstoltattam a 22/5-öt, és azt mondta:"...ennek csak a hire nagy...":Megakadt bennem a levegő!
2009. máj. 3. 13:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!