Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom minden vágya, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom minden vágya, hogy egyszer két nővel legyen! Örülne neki ha meg is valósitanám?

Figyelt kérdés
17 vagyok pasim 19! 1 éve avgyunk együtt, és tudom az ő titkos vágyait, mi minden vágya h egyszer 2 nővel lehesen! megjmondom őszintén hogy éis kiprobálnám egyszer persze szabályok mellett! szerintetek ez nagyon ciki? amugy meg mit szolna ha ez valaki fülébe jutna? pfff:S nemtudom be merjem -e vállalni és honnan szedjek össze egy másik lányt? köszi a válaszokat!
2009. máj. 2. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Júúj én sosem csinálnám meg! Főleg ilyen fiatalon, ennyi idő után? Szerintem még nagyon is jó lehet a szex köztetek, mert még ha az lenne, hogy unalmas és fel kell dobni, megérteném,de így? Meg gondolj bele. Elkezdenétek a hármast..a barátod a lánnyal csókolózna,meg simogatná mindenét..te ezt végig tudnád nézni, anélkül,hogy rosszul esne? Én bizony lecibálnám róla a csajt,az tuti. Meg folyton bennem lenne, hogy a másik jobban csinálja,a másik jobban néz ki, és lehet utána még meg is csal vele..persze ez az én véleményem, nem is volt még ilyen tapasztalatom, de én tuti nem csinálnám végig. Egyébként szerintem a fiúk 90%-a arról álmodozik,hogy 2 nővel legyen, természetes dolog..férfiak! :) De ettől még nem muszáj mindent megtenni nekik. Ha az én barátom állandóan ezzel nyúzna, akkor mutatnám neki az ajtót. Szerintem ha szeret és jó veled a szex is, felesleges ilyen 3-as dolgon törni a fejed. Elég vagy te is neki!
2009. máj. 2. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Szia,

én nem vagyok a 2 lány - egy fiú felállás híve, és nem is leszek!

Egy éve vagytok még csak együtt! Élvezzétek csak egymást!

10-20 éve együtt lévő pároknál szokott megtörténni az, hogy egy kis színt akarnak a kapcsolatba vinni.

Ha te is úgy állsz a dologhoz, hogy helyes e amit teszel, akkor már te is tudod a választ: nem akarsz belemenni egy ilyen kalandba.

Naná, hogy a párodnak tetszene ez a felállás (minden férfi fejében megfordul, de utána már belátja, hogy egy nővel a legjobb), de te ezért ne menj bele. Tetszene neked, ha azt látnád, hogy egy másik (tőled akár jobb) nő kényezteti a barátodat?

És ha beleszeret? Ha a családod megtudná? Sok kérdés van itt, úgyhogy rendezd magadban a dolgot!

Sok kapcsolat ment tönkre egy harmadik féltől az ágyban!

Fiatal vagy te még az ilyenekhez! (nem nézlek gyereknek, de ráérsz még ilyen extrém dolgot kipróbálni)

Mimi (25/L)

2009. máj. 2. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Mik lennének ezek a szabályok? Ez fontos...
2009. máj. 2. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fiatal vagy hozza es annyira regen sem vagytok egyutt, hogy ezt bevallaljatok. De par ev mulva, ha meg egyutt lesztek, siman.
2009. máj. 2. 11:27
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! igazatok van..
2009. máj. 2. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha vannak biszexuális hajlamaid akkor sztem inkább egy leszbi csajt keress :D ő nem fog izgulni a barátodra. :D
2009. máj. 2. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Istenem, ha nekem lenne egyszer egy ilyen gondolkodású belevaló barátnőm...szerencsés barátod van :S
2009. máj. 2. 18:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!