Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes-e G-pont vibrátorra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e G-pont vibrátorra beruházni?

Figyelt kérdés

Sosem volt még G-pont orgazmusom, pedig próbálkoztam/tunk már éppen eleget. Segíthet ezen egy g-pont vibrátor, használni fog vajon, érdemes megvenni, van már valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?

22L

2009. máj. 2. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes. Én még nem használtam.
2009. júl. 11. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem még nincs ilyes féle tapasztalatom de ha már próbálkoztatok és nem jött össze sztem semmit sem veszíthettek hogyha vesztek egyet és kipróbáljátok.
2009. júl. 11. 10:27
 3/4 anonim válasza:

mi pont tegnap rendeltünk egy lelo gigit. :) nem vmi olcsó, de a véleményeket olvasva első vibrátornak tökéletesen megfelel, sőt, állítólag egyesek a kipróbálása után nem is használnak már mást. klitorisz izgatására is kitűnően alkalmas.

nekem sem volt még g-pont orgazmusom, de úgy érzem, van benne lehetőség. :D ha mégsem válna be a gigi ebből a szempontból, akkor is végre lesz egy - igencsak stílusos - játékszerünk. már alig várom! :)

szintén 22L

2009. júl. 11. 11:51
 4/4 anonim válasza:
51%

En vibratorellenes vagyok, de hiszek abban h sokat segithet a non.Szerintem megis jobban orulnel annak, ha a baratodnak sikerulne fellonie Teged az egekbe es nem 1 kis szerkentyunek, meg persze Ot mien boldogga tenne az a tudat, h vegre, sok faradozas utan osszejott :-)..de kitartas, turelem, tapasztalat kerdese.

Egesz biztos nagyon sok oan technika van meg, amit nem probaltatok..es persze az sem reszesit elonyben, ha 1folytaban arra koncentraltok, h legyen...

2009. júl. 11. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!