Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám egyik barátja már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám egyik barátja már régóta próbál fűzni, szerintetek le kellene vele feküdnöm?

Figyelt kérdés

16éves vagyok, anyám egyik barátja már régóta próbál fűzni, meg mondogatja, h majd ő veszi el a szüzességem. ő 32 éves. ma este egyedül voltam itthon, ő meg átjött, h ne unatkozzak, ma is próbált megfőzni. én meg valamiért úgy döntöttem, hogy leszopom.

Hiba volt?

Szerintetek le kellene vele feküdnöm?

2009. máj. 1. 23:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem! Főleg, hogy a cukrosbácsi csak ARRA hajt. NE hallgass rá, szólj édesanyádnak, fedd fel, milyen barátai vannak.

17/F

2009. máj. 1. 23:16
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Gratulálok!Ráléptél a helytelen útra!
2009. máj. 1. 23:18
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj! Ez undorító már ne haragudj. Úristen én már nem tudom, hogy meddig fajul még a mai világ ... Én sem vagyok sokkal idősebb, 18 éves vagyok de majd kiesett a szemem a helyéről amikor a megjegyzésedet olvastam. Én a helyedben elsüllyednék szégyenemben. Anyukádat meg végképp sajnálom ... Rettenetesen. Főleg akkor ha nem is Tőled fogja ezt megtudni, hanem a "barátjától" (bár én az ilyet nem nevezném barátnak!) és szegény elsüllyed majd szégyenében. Egyébként mivel kiskorú vagy ezért le is ültethetik liliomtiprásért ... Ha érdekel. De meg is érdemelné. Te meg ... Hát nem is tudom nem igazán találok rá szavakat. Egy 32 éves férfi és egy 16 éves lány ... Gratulálok Neked, igazán büszke lehetsz magadra! És még ezek után van képed egy olyan kérdést feltenni, hogy le kellett volna feküdnöd vele???? Ha lenne Neked normális eszed most a szobádban vernéd a fejed a falba és a hajadat tépnéd, hogy hogy lehettél ennyire ostoba!
2009. máj. 1. 23:18
 4/20 anonim ***** válasza:
87%

Meg akart főzni? xD És te inkább leszoptad (ahogy te fogalmaztál...) csak hogy ne egyen meg. :D Hát ez marha nagy LOL. :D

Komolyra fordítva a szót: ha anyukád barátja, akkor miért téged akar? Mert friss hús vagy, vagy mi? :) Am anyukádnak milyen barátja? Csak barát barát, vagy a pasija? Mert ez sem mindegy... A másik meg, szerintem túl öreg hozzád... az egy dolog, hogy a kor (elvileg) nem számít, de akkor is... :S

És igen, szerintem hiba volt.

2009. máj. 1. 23:19
 5/20 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem kellene lefeküdnöd vele. Lehet, hogy maradi vagyok, de 16 éves vagy, ha másfél éve együtt lennél a barátoddal, akit szeretsz, akkor azt mondom, hogy jól van, hát valamikor el kell kezdeni (bár én még 19 évesen is szűz vagyok), de így nem. Leszoptad? De miért? Ne csináld már. Szerinted ő mit gondol most rólad? Van egy ingyen k*rvája. Keress egy korban hozzád illő fiút, akivel majd mindent átélhetsz, amit át kell. Ne legyél már buta és felelőtlen. Miért adnád oda magad egy vénembernek? Mert hozzád képest ő vén ember, akárhogyan is nézzük. Lehet ezt szépíteni, de kétszer annyi idős, mint te.
2009. máj. 1. 23:20
 6/20 A kérdező kommentje:
a félreértések elkerülése érdekében azoknak, akik sem az indulataikat nem tudják tartani, sem értelmezni nem tudják a mondatokat, nem anyukám párja/élettársa/szerelme/stb az illető, hanem egy barátja, ha jobban tetszik ismerőse!
2009. máj. 1. 23:26
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

B*sz*sd meg magad aztan hagyd,hogy mindenki megtudja mijen k****a vagy.

1.nem szereted,akkor mi ertelme?K***a akarsz telleg lenni?

2.mekkora mar?ha koztetek 3-4 ev lenne de iiiiiiiigy....:S

3.elvezed hogy ezt csinalja?.....mert en baromira nem elveznem.en mar reg szoltam volna anyumnak.

16/l

2009. máj. 2. 00:10
 8/20 anonim ***** válasza:
94%

Ha legközelebb egyedül leszel otthon és átmegyek, aztán szépen megkérlek engem is lesz0psz?

Vele se jártál, őt se szereted, akkor igazán megteheted nekem vagy bárki másnak is (:

2009. máj. 2. 00:35
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

Igen, igen!Ez az a tipikus lány, aki mindkivel mindenre hajlandó, és gondolom nem is kell sokáig füzögetni.

16 évesen ezt kell csinálnie! Szégyen....

2009. máj. 2. 07:13
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez elég érdekes kérdés.

1; számomra elég közönséges a megfogalmazásod "úgy döntöttem, leszopom" (mondjuk 16 évesen mit is várhatnánk)

2;Hiba volt e?? Igen, elég nagy hiba...ez undorító

3; Igen feküdj le vele, nehogy már csak neki legyen jó igaz?? :)

4; Szerintem a 16 éves lányok egy ilyen eset után, nem ide írosgatnak...és nem kérdeznek ekkora hülyeséget, hogy le kellene vele feküdnöm, tehát ha csak azért írtad ki, hogy lepontozhass minket, akkor hajrá.... :D:D

2009. máj. 2. 07:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!