Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm 22-szer ment el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 22-szer ment el egyetlen éjszaka alatt. Tényleg tud ennyiszer egy nő?

Figyelt kérdés
Vagy lehet, hogy megjátszotta? Nem úgy tűnt mert szerintem még a szomszédok is felébrednek, amikor ő...
2009. máj. 1. 23:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Huh ... hát szerintem ez guiness rekordnak számít :D (remélem jól írtam le :D) de egyébként szerintem ennek nem sok a valóságalapja. Lehet, hogy egy párszor rájátszott, hogy kicsit a kedvedben járjon és növelje a férfiasságodat, kissé túlzottan akarta érzékeltetni, hogy jó Veled a szex. Legalábbis szerintem. Bár ki tudja ... Én még nem tapasztaltam ehhez hasonlót, nem is nagyon hallottam még ilyenről. Elméletileg lehetséges de, hogy a gyakorlatban is működik -e egy éjszaka alatt azt nem tudhatom ... :) De szerintem ez a 22 kicsit sok ... :)
2009. máj. 1. 23:10
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Kizárt..ha csak nincsen valamilyen kóros betegsége a bnődnek
2009. máj. 1. 23:16
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
attól hogy hangosan nyög, és hangokat ad ki, még nem élvez el, egyszerűen élvezi :D
2009. máj. 1. 23:21
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
egy no eltud menni 22Xmeg tobbszor is,elo bizonyitek en vagyok,de mer nem kerded meg a baratnodet hogy valojaban elment-e?beszeld meg vele
2009. máj. 2. 06:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a 22-t én is soknak tartom egy kicsit. A saját példámból kiindulva...nekem meg sem közelíti a 22-t de még a 10-t se...de azok tényleg olyanok, hogy huhh.....:)
2009. máj. 2. 07:14
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Megjátsza magát! Egy nő nem képes ennyi orgazmusra egy éjszaka alatt, egy idő után a nőknek is szükségük van regenerálódásra! Van nincs tisztába azzal, hogy mit jelent az, hogy "elmenni"!
2009. máj. 2. 07:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Vagy megjátszotta, vagy pedig te nem vagy ember. Amúgy szerintem nem kell ahhoz sokszor elmenni, hogy jó legyen egy szeretkezés.
2009. máj. 2. 08:56
 8/15 A kérdező kommentje:

ember vagyok, az biztos:)

Hogy megjátszotta-e azt nem tudom, de szerintem nem.

2009. máj. 2. 08:58
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Vannak nők, akiknek kb percenként van orgazmusuk, ha akarják, ha nem. Szóval a 22-t lazán elhiszem.
2009. máj. 2. 09:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
csiklói orgazmus simán..hüvelyi tuti nem lehet 22
2009. máj. 2. 10:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!