Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel régóta együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel régóta együtt vagyunk, nincs is gond a szexxel, néha mégis ha maszturbálok, akkor más csajok járnak a fejemben. Ez normális?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

hány éves vagy? :)

mert ha fiatal, akkor megértem hogy érdekelnek mások is esetleg és hajt a kíváncsiság :)

de szerintem nem baj...legalábbis addig amíg csak maszturbálásnál gondolsz másra xD

2009. máj. 1. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:

lassan már a 20-at veri a fejem.

barátnőmmel meg 1.5 éve vagyunk együtt.

Szex közben nincs gond, akkor helyén van a fejem:))

2009. máj. 1. 22:14
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs semmi baj. Én 21 éves lány vagyok és nekem sem a barátom jár a fejembe akkor, de attól függetlenül szeretem és jó vele a sex.
2009. máj. 1. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Lényegtelen hány éves vagy. Nem, nem baj, amíg csak gondolsz erre, és ha nem egy bizonyos másik lányra gondolsz rendszeresen.

Egyébként én is boldog párkapcsolatban élek, még sem a barátomra szoktam gondolni közben, nincs ezzel semmi baj.

2009. máj. 1. 23:42
 5/5 anonim válasza:

Azért hogyha kifejezetten valaki másra gondolsz, mondjuk valamelyik ismerősödre akkor az már jelenthet mást is szerintem.

Én is szoktam másra (is) gondolni maszturbálás közben, sőt szex közben is, de nem egy létező konkrét személyre.

Nem is személyesítem meg, csak egy női test/lélek.

2009. máj. 2. 12:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!