Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne általában csak orál szex-et a barátom?
"Rendesen" meg nem szeretné.
Figyelt kérdés
Múltkor volt petting stb lett volna lehetőség rendes szexre de ő inkább orált szeretett volna.( kifogásokat talál ki). Mindig nagyon jó volt neki velem, legalábbis ezt mondta csak 1X fordult elő , hogy abba kellett hagyni mert nekem v.miért nagyon fájt. Már a kapcsolat elején megjegyezte , hogy nagyon jó velem az orál szex de azért én mást is szeretnék. Hogy beszéljem meg vele?
(Idősebb férfi szóval tapasztalt, nem izgul vagy ilyesmi.)
2009. máj. 1. 19:16
1/9 anonim válasza:
Az én pasim is ilyen,és már azt latolgatom,hogy ott hagyom.
Sz**assa mással magát! Ez nagyon megalázó!!!!!
2009. máj. 1. 19:32
2/9 anonim válasza:
Valószínű kényelmesebb így neki. Nem kell öltözni-vetkőzni, nem kell hancúrozni, talán hamarabb is vége van... De mi van Veled közben? Te csak "kiszolgálsz", vagy Te is ki vagy szolgálva eközben? Remélem nemcsak a saját élvezete a fontos.Őszintén mondd el neki, hogy Neked nem ez jelenti a totális kielégülést, Te máshogy is szeretnéd.
2009. máj. 1. 19:34
3/9 A kérdező kommentje:
Az a fura,hogy van "hancúrozás, öltözés - vetkőzés" és mégsem szeretné pedig ott vagyunk levetkőzve, egymáson fekszünk stb..?
2009. máj. 1. 20:02
4/9 anonim válasza:
nem lehet, hogy fél, hogy nem bírja a tempót, és azért?
2009. máj. 1. 20:12
5/9 anonim válasza:
Nálunk is szokott ilyen lenni... pl mikor hétköznap talizunk és ottvagyunk az ágyban megujjaz én meg le...om és akarnék többet is de ő nem... és nem értem meg h miért nem.. hétvégén persze egyből.. mondani se kell letámad mint az állat :D
2009. máj. 1. 20:37
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy van valami baj a farkával aztán fájna neki, az meg kényelmes ha csak orál van
2009. máj. 1. 21:03
7/9 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem, ha a barátnőm orálisan kényeztet, csak izgatásra, felajzásra jó, elélvezni a hagyományos módon szeretek. Benne!
Orális jó felizgatni (én imádom csinálni a barátnőmnek), viszont jól megvagyok cumizás nélkül is.
2009. máj. 1. 22:08
8/9 anonim válasza:
A barátod szűz vagy még csak néhányszor szexelt és tart tőle, nem lesz elég jó neked(hamar el fog menni).
2009. máj. 2. 11:41
9/9 anonim válasza:
Ha idősebb férfi, még nem biztos hogy tapasztalt is, sőt. Ha meg mégis, akkor nem szeret, hagyd ott és keress mást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!