Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám a barátom teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám a barátom teljesen felizgatni?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy fel fel izgul, de vagy nem teljesen kőkeményre, vagy ha fel is izgul, hamar lelankad:S és olyan bénának érzem magam, pedig már többféle módszert kipróbáltam. Szexel is próbálkoztunk volna csak mikor be akarta helyezni el kezdett ernyedni, vagy ha gumival akartuk akkor a felhúzásnál lelankad...
2009. máj. 1. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
orál :)
2009. máj. 1. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mélytorok világosba úgy, hogy jól lásson mindent :)
2009. máj. 1. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyi idősök vagytok. Ha még fiatalok, és mondjuk a barátodnak ez lesz az első, akkor az izgalomtól is lehet. Ha nem, akkor meg kérdezd meg tőle, hogy neki mi a legjobb, mit szeretne...nem ciki erről beszélni. Kérdezzétek egymást hogyan lenne a legjobb...utána sima ügy lesz :)
2009. máj. 1. 17:11
 4/9 A kérdező kommentje:
17 lány 19 fiú és már pettingeltünk de elég sokszor előfordult már h lelankadt
2009. máj. 1. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
nem azért van ez mert a barátod izgul, vagy fél hogy nehogy valamit rosszul csináljon? van ilyen is.
2009. máj. 1. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Elkapcsolod a TV-t mikor a BL döntőt nézi. :))))
2009. máj. 1. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:

utolsó: :D:D:D

amúgy orál. vagy vedd a szádba az ujját mikozben kézzel csinálod neki és nem tudja majd hova figyeljen és nem fog annyira görcsölni. és közben nézz a szemébe stb.. és NE legyen sötét.

2009. máj. 1. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:

khmm... hát ismerős helyzet, fiú vagyok 17, van egy barátnőm, kb párral lejjebb kérdeztem egy hasonlót ("nem ll fel csak félig...") ott leírtam az én (illetve) mi helyzetünket... valószínűleg se a hely, se az alkalom nem volt jó nekem, mert én is ugyanígy jártam...

véletlenül nem az én barátnőm vagy??? :D (az milyen cinkes lenne...)

2009. máj. 1. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:
az de durva lenne már...:D
2009. máj. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!