Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már másodjára próbáltuk, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már másodjára próbáltuk, nem állt fel csak félig. Mi a baj?

Figyelt kérdés
úgy fogod érteni a kérdésemet ha tudod az előzményeket: viszonylag rövid ideje vagyunk együtt a lánnyal, kb 1 hete próbáltuk 1., de idő hiányában csak pettingig jutottunk, ő nagyon élvezte, és meg fel se álltam miközben őt kényeztettem... gondoltuk az a baj, hogy voltak itthon, és biztos paráztam, hogy valaki ránk nyit. Tegnap elmentünk sétálni és mind2-nket elkapott a hév este, és egy parkban próbáltuk, petting, állok mint a cövek már előtte is, fel húztam a gumit és mire odajutottam, hogy beteszem felére kókadt :S nagyon ciki helyzet volt, de nem tudom mi lehet a baj. SEGÍTSÉG!!
2009. máj. 1. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy izgulsz, vagy pl nekem gumival egyáltalán nem megy. Normális átlagos méretem van de szorítja mint állat és idegesít,barátnőm gyógyszert szed szerencsére, de nekem gumiban nem nagyon szokott állni, annélkül minden rendben van.

22/f

2009. máj. 1. 12:06
 2/11 anonim ***** válasza:
ne érezd cikinek, biztos csak izgulsz. én eddig akivel voltam fiúval, egyiknek sem nem 100%-os az első 1-2 alkalommal, csak utána... :) amúgy szüzek vagytok?
2009. máj. 1. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem irtad,hogy voltál-e már valakivel!Ha nem,ne aggódj,az egyik ismerősöm pasija is igy kezdte...nem állt fel,vagy lelankadt neki a lényegre térésre!Több,mint 2hónapig próbálkoztak...és sikerült!!!:)Azóta is minden rendben...nagyon izgulhatsz,és nem tudod magad elengedni,feszült vagy!Sok oka lehet!
2009. máj. 1. 12:07
 4/11 A kérdező kommentje:

lehet, nekem is szorít,(durex) de ő nem szed bogyót, mert fél tőle :S

17/F

2009. máj. 1. 12:08
 5/11 A kérdező kommentje:
nekem ő az 1., de nem tudja, ma tervezem elmondani neki, ő már volt fiúval előttem :S
2009. máj. 1. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
hát ez tényleg ciki. a csaj, csak azért van, hogy legyen valaki?
2009. máj. 1. 12:10
 7/11 A kérdező kommentje:
NEM! szeretem! és ő is engem...
2009. máj. 1. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem az izgalomtol van. az én barátomnál is volt ilyen. a legelső alkalomkor! nefélj azóta minden ok nálunk:)
2009. máj. 1. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Próbálj ki több fajta óvszert is. Mi mikor használunk (amúgy gyógyszert szedek, de most szüneteltem) akkor lifestylest használunk, a párom férfiassága vastagabb és elégedett ezzel a fajta óvszerrel. A múltkor az összes elfogyott, de én még be voltunk sózva, és eszembe jutott, hogy kaptam termékmintának egy másik fajta óvszert, gyorsan elő is szedtem, a páromnak állt mint a cövek, de mikor félig felhúzta elkezdett lekókadni. Szorított, meg alig bírta tekerni lefelé. Pedig mi rutinos szexelők vagyunk már, ha nem az a fajta van otthon, akkor tutira tudjuk folytani. Így meg kapartuk a falat.
2009. máj. 1. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:
hát gumival nekem is elég kellemetlen, és egyből felhúzni nem szeretem, inkább szex közepén húzom fel. én is nagyon paráztam az elsőtől. egy fiú már fiatalkorától készül rá h milyen lesz majd. ha meg nem gondolsz rá attól még a tested máshogy gondolhatja. sztem a legjobb megoldás ha isztok előtte egy pohár pezsgőt, vagy bort, de ne rúgjatok be, csak hangulat oldásnak!! meg én úgy gondolom h ha segítene neked a barátnőm, kézzel, vagy máshogyan biztosan könnyebben menne. ha meg nem akar akkor kérd meg és mondd h magadtól ez nem is olyan egyszerű. nekem is volt ilyen. nem gáz egyátalán. egy gyengéd kéz sokat segít.
2009. máj. 1. 23:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!