Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen zenével dobjam fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen zenével dobjam fel a szexet?

Figyelt kérdés
Nem szertnék lassú zenét, hanem valami pörgősebbet ami mehet vetkőzés és szex közben is. Valami izgatóbbat.
2009. máj. 1. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Semmivel !!!!!!!!

A lényeg hogy egymásra figyeljetek és ne a zenére

2009. máj. 1. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Max a pettinget vagy a sztriptízt dobnám fel valami igényes számmal, de a szexet semmiképp!
2009. máj. 1. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:

ne zenével akard feldobni, hanem aktivitással, vagy egy újabb pózzal.

te legyél izgató, ne a zene.

2009. máj. 1. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát most le fognak szólni, de szerintem marha jó ötlet:D nekem is bejönne valami zene.. szerintem olyat keressetek amit mind a ketten szerettek esetleg amire lehet vadulni de csak finoman;)
2009. máj. 1. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
mi rádió1et hallgattunk :D ami jól esik csak ne terelje el a figyelmed
2009. máj. 1. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Esetleg utójátéknak nagyon romi az Eddától az Érzés. ("Minden szavad megérint, megéget, bezáááháhááár szívembe téged.") De akkor előre készítsd be, hogy utána csak egy gombnyomás legyen, és lehetőleg még az ágyból se kelljen kikelned.
2009. máj. 3. 00:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp zenét akartok ami izgató szerintem valami latin számot tegyetek be
2009. máj. 4. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
sztem az eddás hülyeség hülyeség...bocsi de nem az lenne a lényeg h egymással!!! foglalkoztok utána és ne azzal h hoppá be kell nyomnom a gombot, akkor már jobb ha végig egy mindketötöknek megfelelö ritmusu szám amit szeretek megy, igazság szerint mi Disturbed-et szoktunk "hallgatni", bár én nem is hallom ilyenkor csak a lüktetését és az megadja a ritmust.
2009. máj. 5. 14:09
 9/10 anonim válasza:
Cannibal Corpse, Burzum, Carpathian Forest, Mayhem. Lehet válogatni.
2009. máj. 16. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Drum And Bass-al!Mi mással?
2009. jún. 17. 20:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!