Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi az ondó mennyisége? És...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az ondó mennyisége? És van valami, , jelentősége, ,?

Figyelt kérdés

Szóval azt hallottam egyik ismerősömtől (24) , hogy neki csak pár csepp ondó távozik a szervezetéből (orgazmus). A páromnak (18) viszont elég sok jön (nem tudom cca mennyi, de eléggé ,,beteríti,, a hasat). Az lenne a kérdésem, hogy az ondó mennyisége egyénenként ennyire változó? Továbbá van valamivel is összefüggése? pl. libidóval? vagy valamivel?

Légyszi ne hurrogjatok le, ha hülyének tartotok, nem kell végigolvasni/válaszolni a kérdésre!

Csak kíváncsi vagyok :) 18/l

2009. ápr. 30. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában 2-3mililiter ürül egy alkalommal, de ez függ pl attól is ha egy nap többször van ejakuláció.
2009. ápr. 30. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
ez sok mindentöl függ hogy mennyi, de igen lehet nagy külömbség. pár csepp elég kevés, attol is függ hogy valaki mennyi folyadékot visz be. Meg attol is hogy mennyi spermiumot tartalmaz. az állaga is külömbözö férfiakként, és milyen sürün volt orgazmusa az is változó. de attól hogy valakinek sok van nem biztos hogy minöségileg is megfelelö. a gyermek nemzéshez virgonc és sok spermiumnak kell lennie az a jó minöségü.
2009. ápr. 30. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
valahol olvastam, hogy az ondó mennyiségét befolyásolja, hogy mennyi ingert kap az adott pasi. szóval egy jó elnyújtott fél-egy órás aktus után többet termel, mint egy gyors 5 perces numeránál.
2009. ápr. 30. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Egy ejakuláció során általában 2–6 ml mennyiségű ondó távozik a húgycsövön keresztül. Ennél kevesebb mennyiség esetén a prosztata vagy az ondóhólyag elváltozásáról van szó, és a szakirodalom alultermelésről beszél, míg 6 ml fölött túltermelésről.

Tapasztalatok szerint a cink, a püspöksüveg és az aminosavak növelik az ondó mennyiségét. Ehhez társulnak olyan tényezők, mint a kor vagy a készen kapott génkombináció, a táplálkozás és az életvitel. Egy ejakulátumban 40-től akár több száz millió spermium található.

2009. ápr. 30. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
köszönjük, doktor úr :P
2009. ápr. 30. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam gyakran változik a mennyisége,néha tényleg csak pár csepp,de akkor viszont sűrű.Máskor viszont elég sok,és rendesen beterít mindent,és elég messzire spriccel.Nem tudom igazán mitől ilyen változó, talán ha több jön ki,akkor jobban koncentrálok, és több ideig tartom vissza.(csak saját tapasztalat)

Amúgy viszont kb 2-5ml távozik,egyéntől függően!

2009. ápr. 30. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
15:57 es vagyok. Nem vagyok orvos, hanem egy 22 eves kozgasagtanhallgato lany, csak rakerestem, hogy segiteni tudjak:) Szivesen:)
2009. ápr. 30. 16:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2009. máj. 1. 09:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!