Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz lány vagyok, létezik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány vagyok, létezik, hogy annyira hozzá szokjak az önkielégítéshez, hogy később majd a barátom ne tudjon kielégíteni?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam ezzel kapcsolatban. Mindenhol mást írnak. Naiv dolog azt hinnem, hogy egy fiútól annyi mást fogok kapni és sokkal jobb lesz, mint egyedül?
2008. márc. 13. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajna van rá esély. Én is anno azt hittem, hogy ha fiúval leszek, az minden korábbi érzést felül fog múlni. Hát nem így történt. :) Ezt tanulni kell.
2008. márc. 13. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az önkielégítésed valószínű, hogy csiklói, az is orgazmust ad. Ha hüvelyi önkielégítést csinálnál (persze szűz vagy, így nem hiszem, hogy azt tennéd) akkor is van orgazmus. Ha olyan srácot találsz, aki nem elég figyelmes veled és nem izgat fel eléggé a csiklódon, akkor igencsak csalódni fogsz, mert nem bizti, hogy elsőre lesz hüvelyi orgazmusod is.
2008. márc. 13. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy jó kérdés,az én esetemben így történt,ha egyedül voltam akkor minden oké volt,de mikor a barátom próbált meg eljuttatni az nem ment.Leálltam az önkielégítéssel és minden rendbe jött.Nem értem,de valahogy arra álltam át,hogy jobb ha ő csinálja,miután én már nem tettem.Persze azért nagyon ritkán nosztalgiázok egyet,amikor hetekig nem találkozok vele,de az egy már más téma,mert régen naponta csináltam még akkor is ha mondjuk aznap voltam vele.De ez persze egyén és pasifüggő,lehet a pasim hibája is volt,bár közben barátot is váltottam ez is közre játszhatott.Lehet valakinek hihetetlenül hangzik,de ilyen is van.
2008. márc. 13. 23:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor... tényleg naivan állok hozzá a kérdéshez.

Mármint nem várom, hogy elsőre is sikerüljön majd és hogy "tökéletes" legyen... csak tényleg mindenki mást mond és sokszor jut ez eszembe.

Ha majd odaig jutok egyszer - kiderül, hogy megy-e "párban" is.

2008. márc. 14. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az önkielégítés fontos része annak, hogy megismerd magad, tudd, mire hogy reagál a szervezeted, és ez jó és kell is!

De , ha sokat maszturbálsz, logikus, hogy a szervezeted megszokja azt a fajta ingerlést, és ezt más formában fogod megkapni a párodtól majd.

De ettől még lehet orgazmusod szex közben is, de adj időt magadnak, egymásnak, hogy megszokjátok egymást, hogy tudjátok kinek mi jó , és a szervezeted is megszokja a másfajta ingerlést.

Lehet, elsőre is összejön, de ez ritka.

ha ingerled te,v agy párod a csiklódat szex közben, nagyobb az esélyed az orgazmusra.-)

2008. márc. 14. 10:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!