Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni hogy ne akarjon mást a fiú?

Figyelt kérdés
Van egy fiú kivel már több mint egy hónapja együtt vagyunk és minden szuper de nem ugy viszonyul hozzám mint ahoygan én szeretném.más lányokkal elég perverz smseket váltott anno szeretném én is kicsit szexuális irányba elvinni a beszélgetásünk smsezésünk.ő is elakarja vesziteni.mind 2 en 15 évesek leszünk ő szűz én nem.lány voltam
2009. ápr. 25. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2009. ápr. 25. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem bilincseld oda az ágyadhoz! Így másnak nincs esélye nála!
2009. ápr. 25. 18:01
 3/10 A kérdező kommentje:
csak az írjon ki télleg segít.
2009. ápr. 25. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
de jó nagy k***a vagy!!!!
2009. ápr. 25. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Agymosás vagy hipnózis...

Más módszer nincs, még a legszebb modelleket is elhagyják és megcsalják egyszer! Szóval nincs igazán hasznos válasz, főleg, hogy a fiú személyiségétől függ! Ennyi.

2009. ápr. 25. 19:46
 6/10 anonim válasza:
Probáld mindíg a legjobb feledet mutatni neki így talán magad mellett tarthatod.És a férfiak hiába mutatják magukat türelmesnek,külömben rém türelmetlenek ha ilyesmiről van szó hogy:még nem engetted hogy lesmároljon,vagy ő már szeretkezne veled,de te még nem álsz készen rá.És amit ő szeretne próbáld teljesíteni(engedd hogy megcsókoljon)stb.Így garantáltan magadnál tudod tartani!
2009. ápr. 25. 23:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Lődd le
2009. ápr. 26. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:
15éves fiútól ne várd el h nem fog más csajok után nézni! tapasztalat.... legjobb esetben a 17éves fiúk mondhatóak komoly kapcsolatra valónak!
2009. ápr. 26. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
az a 17 nem véletlenül 27 akart lenni?
2009. ápr. 28. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Aj neki egy felejthetetlen éjszakát :)

És ismételd meg egy párszor :)

Majd aztán már a farka is ellenezni fogja a más csajokkal való konfliktust :)

(ez beválik bizti) :D

2009. máj. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!