Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik meddig bírják ki szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik meddig bírják ki szex nélkül? Van olyan aki akár 1 évig is kibírja, ha nincs rá mód pl:kint dolgozik külföldön. Pasik írjatok ki meddig bírja ki?

Figyelt kérdés
Létezik olyan hogy minél kevesebbszer van szex annál ritkábban kívánja?Vagy ez a pasikra nem jellemző?
2009. ápr. 24. 13:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megcsalni valakit azért mert nincs lehetőség a szexre. Van olyan is hogy saját magán könnyít. Nem elítélendő.
2009. ápr. 24. 16:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
azért még vannak pasik akik kibírnák.. pl ha az én uram kimenne külföldre melózni 1 évre, nyugodt szívvel maradnék itthon, mert 1000 %-osan biztos vagyok benne, hogy kibírná szex nélkül! még akkor is ha 20 félmeztelen cicamica vetné rá magát minden este... ;)
2009. ápr. 24. 16:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Mi nem éltünk olyan nagy szexuális életet azelőtt se mielőtt kiment /havi 1-2/és mindig én kezdeményeztem.Most már kint van 10-hónapja,persze azóta volt itthon csak a helyzet nem alkalmas arra,h legyen valami.Anyuéknál lakunk a gyerekkel,átjárnak a mi szobánkon keresztül szóval egy nyugodt percünk sincs.
2009. ápr. 24. 17:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm egy lánnyal volt egész életében, szakítottak (ennek már több mint 2 éve), és azóta nem szexelt senkivel, mondjuk alkalma sem lett volna rá. Egy barátom már több mint egy éve nem volt lánnyal, alkalma lett volna rá, de nem volt szerelmes senkibe, így annak ellenére, hogy 27 éves, már egy éve nem szeretkezett. De ez ember függő. Az egyik exem két hónapig nem szexelt (mert én nem adtam oda magam), és már ezen ment a hiszti, hogy ő ezt nem bírja, ő férfiból van, és ő neki ez egy kínszenvedés. Szóval ez függ az illető vérmérsékletétől. Ha a te párod azt mondja, hogy nem csalt meg, mert szeret, akkor én nem kételkednék benne. De azért könyörgöm, ha legközelebb itthon lesz, akármennyibe is kerül, hozzatok össze már egy szép éjszakát.
2009. ápr. 24. 19:32
 15/18 A kérdező kommentje:

Én is azon vagyok ha hazajön mindenképpen sort akarok rá keríteni.Remélem tényleg összejön!Valakinek ezt elmondanám,hogy mi a helyzet nálunk nem hinné el hogy ilyen is létezik és még hülyének is nézne.

Itt legalább leírhattam mi a bajom!

Köszönöm nektek a válaszokat!!

2009. ápr. 24. 20:16
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem ki bírhatja ha (márpedig biztos) maszturbál
2009. ápr. 25. 20:24
 17/18 anonim válasza:
ki lehet birni én 6 éve nem szexeltem(csak kézimunka) pedig nagyon szexcentrikus vagyok.41f
2011. jan. 23. 12:06
 18/18 anonim válasza:
Én 3-4 hónapot lazán gond nélkül kibirok , 4 hónap után kezdődnek a gondok . 5-6 hónap után kezdek ingerült , szomorú , feszült lenni , 7 - 8 hónap után kezdődik a bekattanás . Nekem 8 hónap volt a maximum , utána k*rváztam . Azóta is ha nincs pont partnerem , akkor ha a szükség nagy úr , ahogy van egy kis pénzem prostizok .
2012. febr. 1. 12:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!