Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél valakivel egy nCore meghívóért?
Te egy orbitális nagyon f@sz vagy.Tényleg.
Mi szereztünk egy meghívót,hackoljuk az oldalt és napi 100 pontot kapunk;)az egész baráti társaságnak INGYEN van meghívója.
jah-csajok vagyunk.
Te meg menj aludni f@szkalap.
Jézusom,te valami baromi nagy kielégítetlen kis--farkú gyík lehetsz,telis-tele kisebbségi komplexussal!
Mi az hogy ilyen OLCSÓN?-.- hát mit kérnél érte?kakis szexet?legyen a szolgád?nyalja a pö--csöd non-stop?
Nem b@sznak ki az oldalról,MERT már 3 éve vagyunk fent!-csalni tudni kell.
De te oltári szarzsák vagy.Csodálkozol,hogy nincs csajod?
Hát nem is lesz.Ajánlanál egy ilyet,egy csajnak úgy arcon köpne hogy lemosni nem tudnád.
Nem, mert már van;)
Ha nem lenne, akkor sem.
Nekem nincs szükségem ratiomaster-re, mert nincs gond az arányommal, és nem kockáztatnák. De neked nem küldenék meghivót, mégha a szolgám lennél sem, mert engem is kiba*znának a ratiomastered miatt. Különben volt, hogy egy jóval kisebb oldalra adtam meghivót, orális szexért, és nem én eröltettem. És csak érdekességként tettem fel a kérdést.
És az nCore-nál vannak sokkal nagyobb és szigorúbb oldalak is ahova már valóban kiváltság bejutni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!