Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lézeres körülmetélésnél mennyi idő után lehet szexelni?
Kb 1 évig tartózkodni kell a merevedéstől.
Tehát önkielégítés, szex kizárt.
Jó technológia a lézer, de sajnos így is nagyon lassan gyógyulnak az ilyen sebek.
Ha nem várod ki ezt az időt, szövetszakadás, hegesedés léphet fel; szélsőséges esetben a makkba futó idegpályák is sérülhetnek, ekkor a hímvessző makki része visszafordíthatatlanul érzéketlenné válik, a betegen innentől legfeljebb csak pszichológusi közreműködés segíthet - az "elvesztett" szexuális élet, mint következmény feldolgozásában.
Szóval én meggondolnám, pusztán hobbiból nem mennék bele ilyesmibe.
Más lehet a helyzet, ha egészségügyi okokból szükséges a beavatkozás. Olyankor más a gyógyulási mechanizmus is, és csak 1-2 hetes pihenés szükséges.
Kb 1 évig tartózkodni kell a merevedéstől.
Tehát önkielégítés, szex kizárt. ahaha öcsém akor szivásvan XD oylan nincs hogy nem ál föl :D XD
Szerintem itt most két féle választ is kaptál!!! Ha biztosra akarsz menni, kérdezd meg az orvostól! Ő tudni fgja a választ... És szerintem ez egy tök normális kérdés ilyenkor...
Mint pl az mint amikor terhes lesz egy nő, és akkor megkérdezik a nőgyógyásztól, h azért szeretkezhetnek-e...:D
Szia
Az első válasz KAMU! Nem is szabadna engedni hozzászólni.
4.
A műtéti technikától függetlenül, a körülmetélés után 3-4 hét kihagyással lehet újra szexelni. Gondolom, műtét előtt állsz, vagy talán már meg is volt, esetleg vimben tudok segíteni?
ANDRÁS
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!