Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem tudok "elmenni"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tudok "elmenni"?

Figyelt kérdés

Mért nem tudok elmenni szex közben ?:(

ha a csiklóm izgatja a barátom akkor eltok menni, de máskülönben nem ... tehát behatolásnál vagy valami...igy is élvezem a szexet csak azért érdekelne hogy miért van ez ? velem van a baj ?

2009. ápr. 22. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Velem is igy van sajnos!
2009. ápr. 22. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Korábban összejött??? Vagy csak ezzel a pasival van így? Volt már egyáltalán orgazmusod?

Színlelted már valaha?

Sok nő színleli, mert a pasik nem tudják őket kielégíteni!!!

Ki tudja miért?

Mutasd meg hogy neked hogy jó, meg ilyenek!

Az is lehet hogy eltűnt az orgazmusod:S:S:S

2009. ápr. 22. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert a csajoknál nem "úgy van" mint a fiúknál! A fiúknál "automatizálva" van ez!Pl: ha ki vered neki akkor ő neki nincs semmire gondja automatikusan elfog menni előbb vagy utóbb!A csajoknál úgymond tanulni kell az orgazmust nekik nem úgy megy hogy behatolnak és előbb utóbb elmennek!Lehet neked 2 óra hossza után sem lenne orgid!Jah még mielőtt bolondnak néznétek benne van a 7-ikes biosz könyvben ott ovastam! Az is igaz hogy annak már vagy 10 éve de sztem semmi nem változott azóta!
2009. ápr. 23. 00:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Komoly emberek vannak itt!Első vagyok!Még ezért is lepontoznak!Hát ez nem semmi!
2009. ápr. 23. 08:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem tudok elmenni.Sajnos.
2009. ápr. 24. 19:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!