Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kihez forduljak ha nem kívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihez forduljak ha nem kívánom a szexet? (szülés óta,6hó) Nőgyógyász vagy pszichológus?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
A nögyógyász semmit nem fog csinalni!
2009. ápr. 22. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem vagyok jártas az ilyen dolgokban... De én úgy hallottam, hogy előfordulhat a szülés utáni depresszió!

Most gondolom ez kapcsolatban áll a szex kívánásával is... Egy depressziós ember nem akar szeretkezni... ŐŐŐ erről nem te tehetsz, nem tudom h miért van, de egy pszichológus biztosan elmagyarázza! Szal Pszichológushoz mennj!

Remélem segítettem! Szia!

2009. ápr. 22. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Nőgyógyász nem tud mit tenni, mert nem szervi eredetű a gondod. Ez pszichés alapon működik, szexuálpszichológust keress fel.
2009. ápr. 22. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

ezen az oldalon nem szokták szeretni ha ezt leírom.

de biológik úgy vannak a nők programozva hogy szüljenek. szülésig, néha a tehességig a nő akarja a szexet, hogy szülhessen, majd amikor szült már, utána nem akar szülnie egy ideig, tehát a szexuális vágya is elmúlik, ami tetszik vagy sem, 2 év. 2évig a nő arra van programozva hogy a gyerekre vigyázzon meg ilyenek.

egyébként emiatt a biológiai dolog miatt van az hogy szülés után kb 2 évvel megszépülnek a nők.

van akinél 2év van akinél több vagy kevesebb. felkereshetsz orvost ha gondolod, de teljesen normális az hogy nem kívánod a szexet. nyílván a férjednek nem az, mert benne továbbra is bennevan, az a bilógiai kód hogy gyereket nemzen.

2009. ápr. 22. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonló problémákkal küzdöttem, de nekem mellé még hiszti is párosult. Elmentem a háziorvosomhoz, aki ugy gondolta, hogy gyes betegségem van, ami gyermekágyi depresszió, és a gyerek 3 éves koráig bármikor kijöhet. Nekem azt mondta szedjem a Remotiv extra nevű gyógynövényes gyógyszert. Nekem segített. Ja és persze a fogamzásgátló a másik. Amit én szedtem, arra rá volt írva, hogy libidó csökkenését okozhatja. Lehet, hogy az volt a baj. Én rendbe jöttem:)
2009. ápr. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!