Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megengedjem-e a barátnönek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem-e a barátnönek, hogy bevegyünk egy fiút harmadiknak? Ti belemennétek?

Figyelt kérdés
1.5 éve vagyok együtt a barátnömmel,hozzáteszem még hogy csak egymáséi voltunk.Amikkor valami filmet megnézünk,és egy csaj 2pasival van,arra örülten fel tud izgulni.Mindig arról beszél,hogy milyen jó ugy egy csajnak,és szivesen kipróbálná.Kicsit ellaposodott a kapcsolatunk szexuális téren,de ezzel nem szeretném feldobni.Öszintén szólva kiráz ettöl a frász!De szerintetek megengedjen neki egy alkalomra,hogy bevegyünk még 1 fiút?Nem szeretném ha a kiváncsiság miatt,megcsalna valakivel a hátam mögött,ez még rosszabul esne.Fél éven át mindig felhozza a témát,és már irtóra idegesít.Mit tegyek?Szeretem és nem akarom elveszíteni!
2009. ápr. 22. 19:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%
De az is lehet,hogy a 2csaj nem jönne be neki,mert 2 kukit akar!Szerintem nem szerelmes beléd!És azt is tudja,h te ezt nem szeretnéd,mégis erőlteti!Gondolj bele mi lenne ha belemennél,hogy éreznéd magad miközben a barátnődet épp egy másik srác...szerintem pocsékul!Én szivemből szeretem a páromat és még az ilyen gondolat is taszit!!!!!!!
2009. ápr. 22. 19:25
 12/29 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja,hogy neki elöttem semmi tapasztalata nem volt,bezzeg én már voltam, (miellött összejöttünk)két csajjal egyszerre.De anyira izgatja ez a dolog,hogy már kezd napi téma lenni.Mivel tudnám elterelni a gondolatait erröl?
2009. ápr. 22. 19:29
 13/29 anonim ***** válasza:
50%
Ne haragudj,de ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani,ha már ennyi idő után ennyire különbözik a gondolkodásotok!Előbb-utóbb ki fogja próbálni,de nem veled,legalább is ha nem szeretnéd magad rosszul érezni mert ezt ráderőlteti,és nem mész bele!
2009. ápr. 22. 19:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Csajt nem szeretne harmadiknak,azt mondta hogy kitépné a haját.
2009. ápr. 22. 19:35
 15/29 anonim ***** válasza:
30%
NM NM NM ES NM!!!XD
2009. ápr. 22. 19:36
 16/29 anonim ***** válasza:
50%
Na ennyi!És itt lezárta!Erre te mondhatod,hogy te meg a pasi golyóit tépnéd le!És pung tum!KÉSZ ,KUSSOLJON CSAK BE!Ha nem akkor nem,vagy nehéz a felfogása!Én helyretenném a helyedben!
2009. ápr. 22. 19:41
 17/29 anonim ***** válasza:
51%

Hát... Egy csomó pasinak az a nagy vágya, hogy 3-asban akarja kipróbálni...

És egy csomó csaj rá is bólint! Igaz, h a csajok szívesebben cirógatják egymást, mint mi pasik...:S:S

De szerintem... Ha már lehet választani, inkább úgy "csaljon meg" hogy te is ott vagy, mit úgy h nem!!! Mindenképpen lezárnál vele egy korszakot... Vagy a nyaggatás időszakát, mert nem igazán élvezte, vagy a kapcsolatodat... szerintem mindkettő csak a javadra válik!

Szóval... Mennj bele... vagy beszélgess vele az érzéseidről... hátha meg tudod győzni... De ne legyél papucs! Ne terítsd a lába elé a világot, akkor ha ő még egy pirítóst sem hajlandó megkenni neked!!!

Mondjuk egy igazán jó és kiegyensúlyozott kapcsolatban nincs szükség trükkökre!

Majd írd meg mi lett! Szia

2009. ápr. 22. 19:42
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem amikor legközelebb felhozza ezt a témát,akkor mond azt neki,hogy belemész,de csak egy feltétellel,ami az legyen,hogy akkor csináljátok négyesben,két csaj,két pasi vagy pedig mond azt neki,hogy ok kipróbáljuk,de csak abban az esetben,ha először csináljátok úgy,hogy 2 csaj és te,aztán majd meglátjuk,hogy neki hogyan fog az esni,hogy te más csajt simogatsz,és elégít ki téged és te is mást elégítesz ki a barátnőd előtt!Aztán kérdezd meg,hogy na hogy esett,hogy ezt végig kellett nézned?Ha valami olyasmit mond,hogy nem jó,akkor én a helyedben csak ennyit mondanék neki:

"Na látod,ezért nem akartam én mindezt!"

Hát nekem nagyon rosszul esne,ha a barátom akár csak megcsókolna más lányt,nem még ha valami komolyabb is történne!

Nem tudom,hogy ez fog-e segíteni,lehet,hogy ezután már csak azért is ki akarja próbálni 2pasival,hogy ha már neked jó volt akkor neki is legyen jó!

De szerintem ha ez a 3 as dolog megtörténne,akkor a kapcsolatotoknak is vége lenne rövid időn belül!

Az egyik válaszoló azt javasolta,hogy vegyetek egy vibrátort!Ez szerintem is jó ötlet!

Tudod te kényeztetni meg a vibrátor is...akár együtt akár külön is alkalmazva...:)

Sok sikert a beszélgetéshez,remélem,hogy találtok valami megoldást,ami mind a kettőtöknek jó!

Üdv!

2009. ápr. 22. 19:54
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos nekem is egyet kell értenem az előttem szólókkal, elég felszínesek lehetnek az érzései a lánynak irántad, ha így viselkedik. Igen úgy tűnik h nem vagy elég neki, és másra vágyik. Ha csak szimplán kíváncsiságról lenne szó, abbahagyta volna a témát miután te nemet mondtál rá. És bocs a szóért de undorítónak találom, h ő szó szerint ráderőlteti azt h bevegyetek egy harmadik srácot, de amikor megemlítetted h mi lenne ha csaj jönne, akkor meg rögtön felkapta a vizet. Gondold át józan ésszel a dolgokat, és vedd észre h próbál rajtad uralkodni, és olyan dologra kényszeríteni, amire te már többször nemleges választ adtál. Engem teljesen kielégít a párom, így nem is fordult meg a fejembe ilyen, h nekem egy másik pasi....nem is lenne hozzá gusztusom és nem is tudnám megtenni. Ő meg meg tudná tenni annak a tudatában h ott vagy és végignézed és tudná h mennyire bántana ez téged de mégis...Ezt gondold át, h van e értelme egy ilyen kapcsolatnak. Ha meg belemész, szerintem még sokkal rosszabbra fog fordulni a dolog, és még inkább eltávolodtok egymástól. üdv.
2009. ápr. 22. 19:56
 20/29 A kérdező kommentje:
Igaztatok van! Szerintem is beteges ez a 3-mas felálás.Soha nem volt semmi gond velünk szexuális téren.De anyira be tud izgulni,amikor szóba hozza ezt a 3-as dolgot,hogy csurog belöle,és már a hangja is akadozik,úgy ráélvez már a gondolatától is.Ez valami rosszat sejtet,teljesen ki vagyok készülve!Szerintetek megcsal ha nem engedem neki?
2009. ápr. 22. 19:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!