Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nem olyan fontos a szex, és nehezen kezelem a helyzetet. Fiúk, van aki ugyanígy van ezzel? Ugye ez semmi rosszat nem jelent?
Sok ideje együtt vagyunk a párommal, és az elejétől fogva nem értettem, hogy miért van az, hogy ha csinál valamit, vagy épp nem olyan kedve van, akkor egész egyszerűen képtelenség elcsábítani. Értem ez alatt, hogy mondjuk ha olvas, vagy valami foglalkoztatja, vagy csak simán nincs olyan kedve. Többször előfordult, hogy izgalmi állapotba került, de mégsem szeretett volna szeretkezni.
Átlagosan kétnaponta szeretkezünk, de akkor elég spontán. Viszont pont emiatt nem igazán van kedvem kezdeményezni, mert nem látom rajta, hogy mikor szeretne, és elég pocsék érzés a visszautasítás. :( Mondjuk az még rosszabb lenne, ha nem akarná, és úgy szeretkeznénk, így legalább tudom, hogy amikor együtt vagyunk, akkor nagyon kíván. Szóval nekem egyáltalán nem a gyakorisággal vagy minőséggel van bajom, hanem csak azzal, hogy nem tudom az ő higgadtságát az én tüzességemmel egy nevezőre hozni, mindig attól félek, hogy bennem van a hiba. Elég heves temperamentumú vagyok, mindig mindenre kapható, egyszer sem mondtam neki nemet.
Mielőtt ilyen válaszok jönnének, nem, nem lehet, hogy új dolgokat kéne bevetni, vagy ellaposodtunk. Előttem nagyon gyér szexuális élete volt a barátnőivel (csak misszionárius póz, semmi orál semmi egyéb) én viszont mindenre kapható vagyok, mindig csinálunk valamit, amivel izgalmassá tesszük a dolgot. Viszont ha filmet néz pl, akkor fűzőben, harisnyatartóban sem tudom elvonni a figyelmét a végéig.
Ugye az normális, hogy van, akinél nem ennyire központi szerepű a szex, nem velünk van baj? Nem élvez elsőbbséget a dolog semmilyen más tevékenységgel szemben, az együttlét egy formája, de közel nem olyan fontos, mint más kapcsolatokban. Vannak ezzel így mások is?
Nagyon szeretjük egymást, minden tökéletes, csak ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni, nem jó érzés, ha nem mer az ember lánya kezdeményezni, mert mindig visszautasítják, és nem vagyok az a türelmes típus, aki képes kivárni... Mindig megpróbálom, hogy hátha most, majd tuti nem fog tudni ellenállni ha ezt, vagy azt csinálom. Így meg viszont sokszor pofára esek :S
attól függ hogy hány éves
de nem hiszem hogy ez átlagos a szex az eggyütlét egy formája de a boldogság eggyik fő formája is
nálam elsőbbséget élvez ha begerjedek nem is bírnám elfolytani
Lehet nála erős gátlás vagy komoly pszihés gond ,lehet hogy vmien traumahatása-de
de lehet hogy nem is kíván és csak akarja megmondani.
de te tudod hogy mi illik bele a képbe..
Hát ezek közül egyik sem. Egy huszonéves, tökéletesen normális psiról van szó, aki mindig kifejezi, hogy fontos vagyok, és ha hétvégén nem látjuk egymást, akkor amint kettesben maradunk szabályosan rámveti magát.
Elfelejtettem mondani, hogy együtt élünk, szóval elég sok időt töltünk egymás nyakában, lehet, hogy talán ezért nem akar minden alkalmat megragadni, hiszen gyakorlatilag végig karnyújtásnyira vagyunk egymástól.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!