Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dragon Power ilyen problémákra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dragon Power ilyen problémákra jó?

Figyelt kérdés

Az van, hogy ha uj a csajom, és ugye bizonyítani akarok előtte meg iylenek hogy jovagyok az ágyban, arra jo ez a cucc?

Nagyon parás tudok lenni első szeretkezéskor, de olyannyira hogy volt már arra példa, ohgy a csajban lankadtam le...:S

mégegy iylen helyzetet nem akarok....ezért mindent megteszek.

Szoval kellene valami oylan dolog amitől tuti mennifog, mégha elö is jönne ez a lelki baromságom ,amin nem tudok urrá lenni...

bocsi a hibakért este van már..:S

2011. szept. 7. 01:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Arra pont jó! De nehogy a Dragonpower plusz -t vedd mert az semmit nem ér! Sajnos az eredetit betiltották mert hatásos volt, de itt ott akad még.Vagy vegyél viagrát kézalól , de az drágább.
2011. szept. 7. 02:50
 2/14 anonim ***** válasza:
kamagrát vegyél. Az a tuti. Nem lankad le még orgazmus után sem. Ha beveszel egyet ill csak a felét, nem lövi le semmi. Mondom neked nagyon jó cucc. www.kamagragold.hu
2011. szept. 7. 10:18
 3/14 anonim ***** válasza:
A Kamagra tényleg jó, de szerintem még a felét sem kell bevenned, elég a negyede.
2011. szept. 7. 12:13
 4/14 A kérdező kommentje:

Egyik haverom adott iylen dragont, 500 ft ért egy szemet, aztmondta próbáljam ki....akkor most lehet ez lesz...ha nemválik be, akkor kamagra..

De tényleg iylen hatásos, hogy egy tabletta negyede, is elég??? 90 kilo vagyok, szal nem egy pehelysúly....

2011. szept. 7. 13:07
 5/14 anonim ***** válasza:

50 mg sildenafilt írnak fel az impotens betegeknek az urológusok. A sildenafil a Kamagra legfontosabb hatóanyaga, s egy szem Kamagra 100 mg. Tehát logikus: ha egy impotens férfinak fél tablettát írnak fel, akkor neked (kizárólag az önbizalmad végett, a parázás miatt) szerintem simán elég lesz 25 mg.

Azonkívül a mellékhatások (enyhe fejfájás, orrdugulás) kockázata is negyedannyi, mint egész tablettánál, nem beszélve a pénzről: 4 db Kamagra 4000 forint, szóval 1 db 1000 forint értékű, tehát negyedtabi mindössze 250 forint. Sokkal jobban megéri, mint a Dragon Power, aminek egyébként sem biztos a hatása.

2011. szept. 7. 13:12
 6/14 A kérdező kommentje:

az igen,.....sajna mosmá nem tudok kamagrát beszerezni 7 végéig...:S marad a dragon...kipróbálom mit mutat....

Ha nem használ, és nem dob a csajom ezért, akkor beruházok a kamagrára....

Am már egyszer becsődöltem ennél a csajnál, csak az iylen mondhatni egyhetes lamur volt, ákkor szét is mentünk, mert azthitte nem kívánom, hiába mondtam akármit...Most komolyabbra vettük, öszinték vagyunk egymással.

2011. szept. 9. 09:26
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha őszinték lennétek egymással akkor nem ilyen szereket szednél, hanem elmondanád neki, hogy te szorongsz az első alkalomnál. Ha normális lány megérti és még segít is hogy jó legyen, ha nem érti meg akkor legalább kiderül, hogy nem érdemes vele foglalkozni, nekem nagyon szarul esne ha a pasim ilyenek miatt tudna jól teljesíteni főleg első alkalommal és nem önerejéből. Szal nem vagy őszinte vele.. 19/L
2011. szept. 9. 15:08
 8/14 A kérdező kommentje:

Próbál segíteni, mindig sztmondja nemszámít, majd lekközelebb, de látom rajta, hogy rossz neki, és ezen akarok változtatni.

Orállal is csinálja, előjáték is van nagyon hosszan, szoval mindet megtesz ő is. Csk egyszerűen valami lelki oka van...vagy nemtudom....de imádom, kívánom őt, nagyon jó teste van....de egyszerűen mielőtt betenném puff lelankad, és sehol semmi....:( legalábbis ez volt akkor..:S

2011. szept. 9. 23:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Aztán mi lett ,mesélj?:D
2011. szept. 11. 21:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Nagyonúgytünik, hogy a gumi az oka....

Állt a léc mint állat, ahogy bevettem a dragont, kb egy órára rá éreztem a hatását, még most is tart valamilyen szinten....

A kérdéses problémára viszont nem volt jó...egyszerűen felhúztam a gumit, és lelankadt...:S utána gumi le, kicsit nyaltam meg simogadtam a barátnőmet, és egyből állt megint...és ezt így próbáltuk 3 szor...és ugyanez lett a vége...szoval jön a KAMAGRA, mostmár nincs mese, mert nekem is nagyon hiányzik már a szex, de egyszerűen valmiért vele gumival nem megy...

2011. szept. 12. 17:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!