Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó a pasinak ha a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a pasinak ha a lány szájába dugja az ujját miután megujjazta? Vagy azután miután egy kicsit huzkodta magának és az ő "előváladéka" kijött?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Sztem ennek sm ertelme en fiu vaok a baratnomnek soha nm csinalok iet mert en butasagnak tartom:P sztem nincs ertelme XD;)
2009. ápr. 20. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Az elsőhöz: szerintem nagyon izgató:D,lehet hülyeségnek tartjátok,de...nemtudom megmagyarázni,van ebben vmi különleges:DÉrezni a saját ízed,ráadásul jajjjXD

Am meg ha megcsókol kinyalás után az milyen?Szóval án így fogom fel:D

2009. ápr. 20. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Én lány vagyok, és nagyon szeretem, ha a barátom ilyent csinál, egyszerűen izgató....
2009. ápr. 20. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a párom kifejezetten rühelli, nem szereti a saját ízét. :(
2009. ápr. 20. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok és nekem is szokta a barátom nem olyan gyakran, de valószinüleg azért csinálja, mert ezzel magát is izgatja, és engem is felizgat vele :) Nembeszélve, hogy szeretem a saját nedvemet...xD...
2009. ápr. 20. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hát én imádom bármit csinál velem. :D sztem tök szexik meg izgatók az ilyen dolgok. :D ( lány)
2009. ápr. 20. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ez egy szimbolikus összetartozás, az alázatról és az imádatról szól hogy elfogadjuk egymást az életben, szexközben bármit megadunk és elviselünk egymástól...de érzelmek nélkül pont olyan közönségesnek hat ahogy a kérdező feltette, tehát még nem élte át másképp, alapvető pszichológiára épül
2009. ápr. 20. 22:41
 8/12 anonim válasza:
Én elég sűrűn csinálom mert látom rajta elégé izgató neki, meghát nekem is. Benyálazom hogy mégjobban csússzon, na meg szeretem a nedvem. :)
2009. ápr. 21. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem ha ilyet csinál, eleinte csókolózni se szoktunk orál után de most már gyakran megesik. Én nem szeretem a sajátomat. Szerintem mindenkit a másiké izgat fel. Én nő vagyok tehát nem izgulok a sajátomra csak az övére. Ez genetikailag kódolt. De megértem azokat is akik szeretik mert ez izgató.
2009. ápr. 22. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen imádom ha berakja az ujjait a szábma. Néha csak úgy simán is megteszi, mert tudja h nagyon élvezem. Nem értem azokat akik orál után nem csókolóznak. Én megsértődnék, ha miután leszoptam a párom, ő ellökne ha meg akarnám csókolni.
2009. ápr. 26. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!