Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet szokni a melegségről ezzel a módszerrel?
Már egy ideje éreztem vágyat fiúk iránt IS, de nem akartam, ezért rákerestem le lehet-e szokni róla.
Hiszen ha a lányok is bejönnek jó lenne ha a fiúk iránt nem lenne semmi....
TUDOM, hogy ez GENETIKA meg minden, de azért rákerestem
Találtam egy srácot, aki írta, hogy neki sikerült. A módszer lényege, hogy elvileg az, hogy mit szeretünk és mit tartunk jónak az előző élményekből épül fel. Azaz egy másik srác segítségével a fiús sexhez elérte h rossz érzést vagy ilyesmit érezzen így ne akarja. A lényeg, hogy a sráccal egy másik srác volt többször és elérte, hogy a végére már nem kívánta a sexet sráccal csak csajjal. Levelezek a sráccal és nagyon hitelesnek tűnik. Szerintetek létezik ilyen? Esetleg vki próbálta vagy kipróbálná? Kicsit parázok tőle, de nem akarom, hogy fiús kalandok legyenek az életemben. Van olyan aki kipróbálná szintén?
NORMÁLIS válaszokat várok! Köszi!
Ja és nem vok kamasz, tehát nem ez a kíváncsiság izé. 24 vok.
Attól hogy rossz élményed lesz fiúval, még nem leszel full heteró. Tudni fogod, hogy direkt csinálta rosszul, hogy neked rossz legyen, de attól a vágyad megmarad, hogy fiúval legyél, és legyen vele egy jó élményed. Nekem a majdnem első alkalom kellemetlen volt, meg a srácnak is, mégse úgy éltem meg hogy soha többé nem akarom. Ne akarj ezen változtatni, mert nem lehet, gondolj bele, hogy jóval több ember jöhet nálad szóba, ha szexről van szó, mellesleg élhetsz "normális" életet, barátnővel. Igen, az egyetlen hátrány, hogy a punci mellett kukira is vágysz, és egy ember ezt nem tudja megadni neked egyszerre, vagy nem tudom hogy működnek a biszexek, de gondolom valami ilyesmi lehet.
19/f
"jó lenne ha a fiúk iránt nem lenne semmi."
vs
"A lényeg, hogy a sráccal egy másik srác volt többször és"
Most jól értem? Nem akarsz fiúval szexelni és ennek érdekében keresel fiút szexre?
Nem értem, mi a módszer,nem magyaráztad el elég érthetően. Rossz szex egy férfival, hogy ne akard? Ez szerintem hülyeség, és csak traumákat szerzel magadnak.
De ha nem meleg vagy, hanem biszexuális, akkor elvileg elégnek kell lennie annak, hogy egy lányba beleszeretsz. Már ha hűséges típus vagy. A biszexualitás lényege nem az elvileg, hogy kell neked nő IS és férfi IS, hanem az, hogy párkapcsolatilag nyitott vagy mindkettőre.
ez olyan dolog szerintem, mint az "alkoholizmus", egyénileg függ, ki mennyire "szeret" bele az alkoholba, genetikai adottság, hogy valaki hajlamosabb erre vagy se. családban rokonságban voltak e alkeszok, akkor te is nagy eséllyel azzá válhatsz, ha nem vigyázol!
ezt csak elnyomni lehet önkontrollal. én szerencse nem szeretem az alkoholt, csak bebaszni szeretek ritkán, de maga az ital nem vonz.
te úgy lehetsz a fiúkkal is, hogy vonzanak, ezek után már csak a te döntésed és lelki erőd az ami meghatározza, engedsz-e a csábításnak.
Szerintem az ember nem arra született, hogy szenvedjen! Hanem,
hogy boldog legyen! Én a helyedben teljesen a lovak közé
dobnám a gyeplőt és úgy élném az életem, ahogy több örö-
möm telik benne! Ez az egy életünk van, ne úgy töltsük már el, hogy szenvedünk! Én teljesen utána engednék ennek
a dolognak, s aszerint élnék, amit a szívem diktál! Az
meg kit érdekel, hogy mit pusmognak az öregasszonyok a
hátam mögött a lépcsőházban!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!