Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Petting már többször volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petting már többször volt a kapcsolatunk során kéz+orál is, de mikor a behatolásra került sor megszűnt a párom erekciója. Ha elsőre nem sikerült, a várakozás segít?

Figyelt kérdés

(akkor vesztettem volna el a szüzességemet) Szóval nem történt meg (ahogy utánaolvastam - érzelmi alapú impotenciának hívják?)

Szóval az, hogy most majd 2hónapig nem tudunk találkozni, valamilyen mértékben segíthet ezen a problémán? Lehet, h a ,,kiéhezettség,, hatására most bírni fogja?

18/L (szűz) + 18/F (már nem szűz)

2009. ápr. 18. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki hogy a találkozásotok előtt 1 héttel hagyja abba a maszturbálást...akkor menni fog.
2009. ápr. 18. 15:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Hm.... hát nem maszturbál sokszor (max heti 1-2) és mikor jött le hozzám előtte nem masztizott 1 hétig :S

Lehet h csak nagyon féltett és a nyugtatásnem nagyon fér jól össze a vággyal?

Kérlek adjatok tanácsot!

2009. ápr. 18. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztosan érzelmi a dolog!

Nekünk a barátommal ugyanez volt!

Minden ment simán,de behatoláskor lelankadt..mert félt,hogy fájdalmat okoz, meg hát tényleg fájt,és annyira vigyázott,hogy a végén már nem állt rendesen. Nyugtasd meg,hogy biztosan fog fájni egy kicsit neked,mert természetes, de át kell ezen esni ígyis-úgyis. Egy idő után menni fog, és ne görcsöljetek rajta, mert akkor megint beparázik. Csak nyugodtan.

Sok sikert,szorítok! :)

2009. ápr. 18. 18:18
 4/5 A kérdező kommentje:
18:18 Köszönöm, ill. köszönjük :)
2009. ápr. 18. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem emég nincs kész a srácaszexre valmi miatt lelki félelem vagy valmi mástól való félelem ,de nehogymár az első együttlétem során egy olyan sráccal csináljam akit még én nyugtatok hogy bizti fog fájni kicsit meg hasonló .a távolság nem old meg semmit .ne féljen már egy srác ennyire-legyen férfi és nőljön fel aszexhez ésahhoz ami ahhoz kell !!!!
2009. ápr. 21. 11:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!