Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ha egy pasi nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy pasi nem akarja hogy orálisan kielégítsem?

Figyelt kérdés
Amikor akartam a barátomnak csinálni akkor azt mondta hogy neki ez sose tetszett túlságosan. Miért lehet ez?
2009. ápr. 18. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

mert lehet hogy már próbálta, és nem tetszett neki..

vagy pedig annyira szeret h azt gondolja hogy a te szád nem arra való:)

2009. ápr. 18. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

lehet, hogy nem izgatja. vannak olyan nők is, akiknek kellemetlen, ha a csiklójukat izgatod, bár kevesen vannak.

a másik meg, amitől esetleg félhet a barátod, hogy úgy érzi, mintha ezzel megalázna téged. (régebben én is igy gondoltam, aztán az első élmény után rájöttem, hogy ez hülyeség)

2009. ápr. 18. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy rossz a szájmunkád..
2009. ápr. 18. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Vagy túlságosan hamar eljuttatja az az orgazmushoz, vagy megalázónak tartja, nincs jó élménye vele kapcsolatban, vagy csak simán nem szereti.

Tiszteltben kell tartani az ilyen dolgokat, aztán lehet, hogy egyszer később majd újra visszatér a téma és meg is kedvelheti majd.

2009. ápr. 18. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Lehet kipróbálta már, csak akivel kipróbálta nem volt túl jó... fogazott stb... kitudja de ha nem akarja akkor ne csináld :)
2009. ápr. 18. 14:44
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. ápr. 18. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Az én 1.barátom se szerette!

5 percig hagyta,aztán azt mondta köszi,de elég volt.

Iszonyat pancsernek éreztem,neki volt már néhány kapcsolata,nekem ő volt az 1. és azt hittem én csinálok valamit rosszul.

Az elején még persze nem mertek rákérdezni,de mint utóbb kiderült "csikizte" a dolog,illetve belőle az orális szex nem váltott ki belőle olyan érzéseket,mint a legtöbb emberből!

Bár mai szemmel nézve,lehet ő sem volt azért annyira tapasztalt.

Nekem is voltak az elején olyan dolgok,amikre azt mondtam,hogy én ezt nem élvezem,aztán rájöttem az ízére.

Lehet neki is idő,meg még több tapasztalat kell!

2009. ápr. 18. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy régebben rossz élmény érte orál közben...
2009. ápr. 18. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
63%

...Ráharaptak a csalira...

:)

2009. ápr. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!