Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy nyugtassam le a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyugtassam le a barátom, hogy menjen a szex?

Figyelt kérdés
Többször próbálkoztunk és nem ment nekünk, és tudom h az utolsóknál már az miatt, hogy ideges volt...lehet az is benne van, h énis félek, de a barátomon látszi..múltkor nem is szólt hozzám csomó ideig, olyan mérges volt magéra és úgy szégyelte magát csak feküdt és maga elé meredt. Kérlek segítsetek, hogy mit mondjak neki, hogy nyugtassam le,mert tuti az óvszer felhúzása miatt sem sikerült..vki azt írta, hogy mondjam neki h nem lesz behatolás csak puszi simi meg ilyenek és a végén az lesz, hogy le fogunk feküdni mert tuti belémhatol...de ha gumi van akkor azt kikészítsem?de akkor tudja, hogy mégis akarom TANÁCSTALAN VOK NAGYON FÉLEK MÁR ÉNIS HOGY NEM SIEKRÜL ÉS EZ ÁRT A KAPCSOLATUNKNAK SEGÍTSETEK!!!!!!!!!
2009. ápr. 18. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

vagyis ha van rajta gumi akkor nem all fel? hany evesek vagytok?

az en bartomnak se igazan all ha gumi van rajta ezert nem is hasznalunk inkabb en szedem a fogamzasgatlot

2009. ápr. 18. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
ja es igy tuti jo imadom
2009. ápr. 18. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? A teljsesítéskényszer nem tesz jót persze. Elsők lennétek egymásnak mindketten? Biztos készen álltok rá érzelmileg?

Ha igen, akkor egy darabig pihentethetitek is a dolgot, és igen, az jó ötlet, hogy megbeszélitek, hogy csak petting. Ezen nem kell idegeskedni, felesleges. Sikertelen próbálkozás után egy kis humorral, és mosollyal meg tudod talán nyugtatni. Elterelni a témát.

Hány éves vagy?

2009. ápr. 18. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet nálunk is. Csak itt én vagyok a fiú :(
2009. ápr. 18. 14:07
 5/11 A kérdező kommentje:
én 17éves vagyok barátom 19 és elég régóta vagyunk együtt és igen mindkettőnknek a másik lesz az első. és szerintem készen állunk a dologra érzelmileg, de a kapcsolatunk nagyon szoros ezek mellett
2009. ápr. 18. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
[link] Olvasd el a cikket, sok kérdésedre választ adhat.
2009. ápr. 18. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet! Ő már nem szűz (18/F) én még igen (18/L) és szegényem nagyon félt és nagyon koncentrál h nekem a legjobb legyen, hisz az első nagyon meghatározó egy ember életében!

DE nem görcsölünk rá és reméljük legközelebb összejön. (most 2hónapig nem tudunk találkozni, lehet a ,,kiéhezettség,, is segíteni fog )

2009. ápr. 18. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Van pár javaslatom bármelyik bejöhet:

1/Mond a srácnak, hogy bár a maszturbálás mindenkinek bejön, de nagyon frankó lenne, ha egy hétre legalább abbahagyná, és megállná önkielégítés nélkül.

Aztán egy hét múlva (elég 2-3 nap is) visszatérhetsz a t-mához.(Sokkal könnyebb dolgod lesz.)

2/Valamit nem értek egyébként...hogy van ez?Minden frankó, izgalomba van a srác, és amikor jön az óvszer, akkor 10 másodperc alatt lelohad???Ha ez így van, akkor: Túl kevés ideig izgatod, és nem izgul be eléggé, vagy amikor beizgul, akkor túl lassan, túl körülményesen kerül rá az óvszer.

Tehát: Orálszex + kézimunka, amíg kemény lesz mint a kő, aztán villámgyorsan fel a gumi, és hajrá.

Ja...szex előtt nem kell semmi szöveg, vagy nyugtatás, vagy bejelentés, hogy most szexelni fogtok.Legyen spontán a dolog!!!

A gumit semmiféleképpen ne tedd ki, hogy lássa, mert akkor b*szogatásnak fogja venni.Viszont olyan helyre tedd, ahonnan 5 másodperc alatt előszedheted...pl. párna alá.(Előtte azért kérdezd meg, melyik pózt tartja a legszexibbnek, hogyan szeretné nehogy az legyen a probléma, hogy a misszionárius neki nem jön be.)

Egyébként: Az eddigi kudarccal kapcsolatos beszélgetést, a nyugtatgatást stb. felejtsd el, mert teljesen ellentétes hatást érsz el vele, ugyanis mennél többet beszélsz erről a t-máról a srácnak, annál jobban fog parázni, annál jobban el fog keseredni és annál inkább nem fog sikerülni a dolog.

2009. ápr. 18. 15:56
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) remélem sikerül...mert már nem tudom mit cinsálunk így 4 sikertelen próbálkozás után:(
2009. ápr. 18. 17:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Hihetetlen! Ti is már 4-nél tartotok mint mi! :(

Kedves utolsó válaszoló; bárcsak a barátnőm is olvashatná a válaszodat, a tudtom nélkül! :(

14:07-es vagyok.

2009. ápr. 18. 18:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!