Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 lány izgatja egymást, játszanak (nyalás, ujjazás, csók, stb) az már lezbinek minősül?
Nagyon vicces ez a mondat: "De szeretm a pasimat,csak épp nem volt akkor otthon"
Legközelebb, ha egy kutya lesz a közeledben akkor vele is?
Ha szereted szerintem lánnyal sem "csalod" meg. Bár egy férfi fantáziáját ez lehet izgatja.
Lezbi meg nem vagy, mert azok csak 1 nemhez, lányokhoz vonzódnak. Szóval biszex.
fiu vagyok, szerinted ha én smárolok egy pasival kiverem a faszát és leszopom akkor buzi vagyok? mondjuk ha lenne közben barátnőm csak épp nem lenne otthon.
na ezt gondold végig engem minek minősitenél és akkor az vagy te is. merthogy mindenki mást tart annak, ez már a mai világban elég viszonylagos mint minden azért mondom hogy godold át hogy én akkor mi lennék és ebből megtudod hogy te hogy értékeled és te mit tartasz annak.
Kérdezem én,milyen barátnő az ilyen????
Amúgy biszexnek hívják valóban.A Te dolgod, de azért gondolkozz el rajta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!