Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a barátom, hogy kinyal. Én nem akarom, mert szerintem gusztustalan. Ő azt várja, hogy én meg szopjam le?
Én azt nem értem, ha egy pasinak megteszik. Ő miért nem teszi? Egyik sem gusztustalan, és különbség sincs. Persze ahogy már emlitették, fontos a higénia.
És nem az, hogy elvárja, de normális esetben kölcsönös ez a dolog. Ha undoritónak tartod, ne tedd. De szerintem sok ember idővel rájön, hogy nem rossz az, sőt :D
az egyik válaszado azt irta hogy nem hagyn hogy a párja kinyalja de ő szereti orálisan kényeztetni a párját, ezzel én is igy vagyok, én meg azt nem szeretem ha leszopnának mert nemtom, nemis azért mert nem jo érzés csak nemtudom megmagyarázni na. :D
a kérdezőnek pedig ebből utalva arra hogy attol még mert ő akarja csinálni neked nem biztos hogy elvárja hogy te is csináld neki ha nem akarod, de mindenképp közöld vele előre hogy te nem akarod, mert ha belemész hogy ő cisnálja neked leeht hogy azt fogja tartan természetesnek hogy te is csináld neki.
Én is gusztustalannak tartottam, már több éve együtt voltunk mikor rászántam magam. Addig elvoltunk nélküle,egyikünk sem akarta eröltetni.
De azóta hogy belekezdtünk rendszeressé vált oda-vissza működik a kényeztetés. Szerintem ha felkészültél rá (lélekben is) akkor csináljátok,mert akkor tuti jó lesz.
Szerintem,elötte hagyd,hogy a combodat és a puncid környékét csokolgassa,és ha ügyes a srác észre sem veszed és már megtörtént,Te meg örűületes nagyot fogsz élvezni.
Hajrá sohasem fogod megbánni.Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!