Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem megy a szex kisebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a szex kisebb nagyobb szünetek után?

Figyelt kérdés

Szünetek voltak a szexuális életünkben, mert mindketten dolgozunk... 2, 3, 4 napokat szex nélkül töltünk. Tegnap este végre senkinek nem kellett mennie dolgozni, és volt egy szabad éjszakánk :)

DE....! nem sikerült, vagyis negatívum lett a vége, mert nem sikerült felizgatnia, hanem inkább fájt amit csinált. nyelvével is és ujjával is csinálta, de olyan mintha kidörzsölte volna... égett, és egy perc alatt elvette a kedvemet a szextől. Neki nagyon rosszul esett, hogy rosszul csinálta a dolgokat. egyébként már tapasztaltak vagyunk és 4 hónapja lakunk lassan együtt, féléve vagyunk együtt, és majdnem ennyi ideje élünk szexuális életet. Kívánom szeretem, de így nem megy...

Valami tanács...???

2009. ápr. 16. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Előfordul ezen nem szabad idegeskedni mert legközelebb is így fogtok járni.
2009. ápr. 16. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után nem tudja még,hogy mi jó neked?
2009. ápr. 16. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Én kaptam a páromtól egy rezgő tojást, ami csiklóizgatásra alkalmas eszköz..mert abban az időszakban, valszeg lelki okok miatt (stressz hatás) nem iagzán tudtam ellazulni a szexhez, a párom mindent megpróbált,de nem ment, nah ez az eszköz olyan intenzíven stimulál, h nincs olyan, h ne menjek el tőle..éss ami még jó ebben, h annyira el is lazultam tőle, h utána már a párommal is ment. És hihetetlen, de aztán a sztressz csillapodott, a szexuális vágyam nőtt.. mostanában már csak akkor veszem elő az eszközt, ha a párommal hosszabb időt külön töltünk.

21/L

2009. ápr. 16. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a sikosító gélt.
2009. ápr. 16. 16:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!