Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lovaglopoz- tanacsot szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovaglopoz- tanacsot szeretnek kerni. Hogy csinaljam?

Figyelt kérdés
mindeketten szuzek voltunk, eddig ketszet fekudtunk le. ki szeretnenk probalni a lovaglopozt. de en felek, h nem lesz jo. eddig o volt felul, es itt ugye nekem kellene. tudom h itt en iranyithatok meg minden... de kerlek benneteket, adjatok tanacsot, h hogy csinaljam. eloszor pl fel-le mozogja, aztan csak a csipomet mozgassam...?tudom h mindenki mashogy szereti. de irjatok le legyszi hogy ti hogy szokjatok csinalni. koszonom szepen
2009. ápr. 15. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én beleülök, aztán elkezdek vagy fel-le, vagy épp ahogy tetszik, úgy mozogni, de a barátom is gyakran irányít. aztán folytatom tovább, közben pedig jöhet a csók, simogatás... :) nem olyan nehéz. persze mindenkinek máshogy jó
2009. ápr. 15. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,csak tervezni nehéz,de amikor ott leszel,érezni fogod,hogy hogy jó,hogy kényelmes...olyan mintha ösztönből jönne!Ne aggódj,menni fog,mindenki rájön magától...én fel.le nem igazán szoktam,az annyira nem kényelmes,inkább vízszintes mozgásokat kedvelem (csípőmozgatás előre hátra - tényleg mintha lovagolnál)

Sok sikert /Szmötyi/

2009. ápr. 15. 20:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom!

meg irjatok nyugodtan:)

2009. ápr. 15. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

mozgasd a csípőd, egyszerűbben elsajátíthatod ezt a mozdulatot(pedig ez nem nehéz tényleg) ha megnézel, egy-két ilyen jelenetet ;)

én is sok mindent lestem el az ilyen filmekből :D

2009. ápr. 15. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szólj a barátodnak hogy fogja a csípöd vagy a feneked, és irányítson elöször, mert sokat segíthet neked így. Ez a póz a legjobb szerintem, nálam ez a favorit, tuti orgazmus pozíció. Ha fel-le mozogsz akkor enyhén dölj hátra, akkor igazán jó. Ha elöre-hátra mozgatod a csipőd ülhetsz egyenesen is, de az elöre-hátra mozgás helyett körözhetsz is. Ha gugolva ülsz rá a péniszére fárasztobb mindha térdelnél.

Nekem mindig izomláz van utána a hasamba!:)

2009. ápr. 15. 22:25
 6/8 anonim válasza:
100%
Csak csináld! Úgyis a vágyak veszik át az irányítást a tested felett, akkor már nem tudod tudatosan csinálni, legalábbis nem arra fogsz figyelni, mert ha igen, akkor lehet, hogy veszítesz a gyönyörből. Csak hagyd, a tested majd teszi a dolgát!
2009. ápr. 16. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
fel-le, előre-hátra, oldalra
2009. ápr. 16. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam,h miután belecsücsültem, először letenyerelek a mellkasára vagy az ágyra és úgy előre-hátra mozgok, közben csókolózunk, aztán meg hátrateszem a kezem a térdére és fel-le, de azt már erősebben és gyorsabban,mert így a legjobb mink2knek mivel ő amennyire tud mélyre hatol,ezt imádom és ő is, aztán meg teljesen beleülök, és és csípőmozgást végzek,és legvégül én előretenyerelek a mellkasa mellé, mint kezdésnél de úgy h tudjon mozogni alattam, és addig veri míg el nem megyünk. Imádom amikor így csináljuk:):):):)
2009. ápr. 16. 16:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!