Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elérünk-e mi férfiak, valamily...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elérünk-e mi férfiak, valamilyen eredményt a sexmegvonással? Bármilyen téren!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
igen,ha sokáig csinálod el fog hagyni a barátnőd.
2009. ápr. 15. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Ezt úgy érted, hogy a pároddal nem fekszel le egy darabig, akármennyire is akarja?

Én biztos nem bírnám ki, amikor már ott lenn játszik :)

2009. ápr. 15. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Fúúú én már 2 nap után hisztizek :)

Nem próbált még ilyet ki a barátom,de tuti addig hisztiznék,amíg már ő akadna ki tőlem :D

2009. ápr. 15. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Ha vagy 1 hétig nem szexelsz a bnőddel annál jobb lesz..mindkettőtöknek
2009. ápr. 15. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Szexmegvonás bűntetésből??Az én véleményem az,hogy lehet vitatkozni,de haragot tartani nem.Este ki kell békülni és nem átvinni a másik napra.Ha ezt meg tudod tenni,akkor nem is szereted.Ha velem csinálnád,nagyon elgondolkoznék.
2009. ápr. 15. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Volt rá példa ilyen böjtökre nálunk.. De akkor nem igazán engedte, hogy taperoljam és ő se nyúlt hozzám. Elérte vele, hogy ez a visszafolytott vágy felhalmozódjon. Mikor találkoztunk egy egyszerű csóktól is eszelősen felizgultam. Aztán végeredményként a korábbi helyzettel ellentétben nem ő mászott rám, hanem én támadtam le a nyílt utcán :D . Ezután,látva hogy elérte a célját, engedett nekem és az maga a mennyország.. És azóta talán még jobban kívánom.
2009. ápr. 15. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Sex megvonás? Ahha ellehet érni vele dolgokat....pl iszonyat kanos leszel, és ha mégis sexhez jutnátok(sex megvonás után) 6X elmész mielőtt még aktus lenne:) pozitív hatásról nemtudok
2009. ápr. 15. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha béna vagy az ágyban lehet hogy még örülnek is neki....
2009. ápr. 16. 15:11
 9/10 anonim válasza:
Ha nem igényli a nő a szexet akkor csak magadat bünteted. Ha igényli, akkor jobb esetben csak hiszti lesz, rosszabb esetben megoldja mással.
2009. ápr. 16. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze.

Hosszútávon nő az akaraterőd és a kitartásod, de brutális mértékben.

Plusz a felhalmozódott energiát levezetheted máshol: testedzés, többletmunka stb.

2009. ápr. 16. 23:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!