Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ha a barátod, akiről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a barátod, akiről tudod, hogy most csókolózik először, de neked nem jó, akkor mit csinálsz?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem nyálazza össze az arcodat, meg nem nyomja le a nyelvét a torkodon, akkor hagyom. Idővel megtanulja, és Te is irányíthatod, szval ahogy Te csókolod, Ő is úgy fog visszacsókolni sztem..
2009. ápr. 15. 18:33
 2/9 A kérdező kommentje:
egyébként fiu vok
2009. ápr. 15. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Akor Te most meleg vagy?????
2009. ápr. 15. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
ja bocs XD remélem félreértettem.:D
2009. ápr. 15. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:
NEm!xD Én vagyok az a fiu aki fél, hogy rosszul csókol.xD
2009. ápr. 15. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát megtanítom:))) Elvégre senki nem az anyja hasában tanulta meg, hogy kell.
2009. ápr. 15. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:

szia

A barátom velem csókolózott először, és nem volt eleinte jómert úgy hát picit bénázott de nyugi belejött és most már nagyon jó vele...szal semmi baj ha az elején nem megy annyira :)úgyis belejösz:D

2009. ápr. 15. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem értem én ezeket a csókolózós kérdéseket :)

Mi olyan nehéz abban? Annyira természetes és magától jön, hogy csak na. A lényeg hogy alkalmazkodj a partneredhez és a szituációhoz. Életemben először csókolóztam, és nem izgultam egyáltalán. Másnap visszahallottam hogy jól csókolok :)

2009. ápr. 15. 20:59
 9/9 Satanné ***** válasza:
Figyelj kissrác! (bocsi a megszólitásért) ha a csaj nem olyan szerencsétlen tipus akkor úgyis megfogja mondani Neked ha rosszul csókolsz... de amúgy meg ezen ne görcsölj, mert van olyan hogy pont emiatt az idegesség miatt leszel egy kicsit "béna"... sztem nincs semmi baj a tudásoddal, ritka az olyan ember akinek tényleg nem kéne csókoloznia, szal csak hajrá....:)
2009. ápr. 15. 21:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!