Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek baj hogy elmondtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj hogy elmondtam neki?

Figyelt kérdés
Tegnap párommal annyira belemelegedtünk a beszélgetésbe a neten, hogy bevallottam neki hogy van vibrátorom. Azt hittem megértőbben fogadja majd, de egy kicsit kiakadt rajta. Jobb lett volna ha nem szólok neki róla? Szerintetek túlteszi magát rajta a legközelebbi találkozásig?
2011. aug. 15. 08:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kiakadt rajta? XD

Akkor nem százas a pali!

Én azon akadtam ki,hogy a páromnak nem volt! :)

2011. aug. 15. 08:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Első:még nem tudjuk,hogy ki a fiú és ki a lány a történetben ^^
2011. aug. 15. 08:48
 3/11 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány :)
2011. aug. 15. 08:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj hogy elmondtad de lehet azt érzi hogy nem bír kielégíteni szerintem beszéld meg a dolgot vele!
2011. aug. 15. 09:20
 5/11 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Dehogy baj ,hogy elmondtad... Pff... Ha ennyit sem lehet neki elmondani akkor, hogy fogod vele megosztani a titkos vágyaidat, fantáziáidat?

Teljesen természetellenes szerintem a pasid reakciója.

2011. aug. 15. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit féltékeny,esetleg arra gondol a párod,hogy jobban kielégíted magad a vibrátorral,mint ahogy ő kielégítene téged:-)

Bizonyítsd be neki,hogy a vibrátorral ő is játszhat rajtad,kipróbálhattok új dolgokat stb.És persze biztosítsd arról,hogy Vele a legjobb a szex!

2011. aug. 15. 09:39
 7/11 anonim válasza:
100%
Azért szerintem érthető a srác reakciója. Igaz nem tudjuk, hogy mennyire is volt kibukva emiatt...De valahogy én is így vagyok. Ha megtudnám, hogy a párom vibrátort használ, akkor kicsit kétségbe esnék. Leírnám magam...Úgy vélem, hogy ahol ilyen dolgok előkerülnek, ott a férfi kevésnek bizonyult. (na most lehet leugatni meg minden, de szerintem a srác "félelmei"-ből kialakult "hiszti" _Jogos_)
2011. aug. 15. 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

de a kérdező nem azt mondta hogy használja csak hogy van neki,és a párja ezen akadt ki ami szerintem baromság,főleg mert lehet hogy még előtte vette a kérdező (persze ezt nem tudhatom) legalábbis a kérdésből erre következtek

ha ezen kiakadt akkor hogy várhatná el hogy bármi mást elmondj neki amit másnak nem,ha meg nem mondod el neki nincs értelme az egésznek,ne legyél eltoszódva miatta,mert az ő hibája,szerintem még te mond meg neki hogy gonosz volt :)

2011. aug. 15. 12:52
 9/11 anonim válasza:
Fenéket! Ha van neki, akkor bizonyára használja is! Vagy lehet, hogy valakinél ez az asztaldísz, nem tudhatom...Egyébként meg ne már, hogy szerencsétlen gyerek legyen a hibás. szerintem tökéletesen érthető, hogy kiakadt. Akkor meg pláne, ha frissebb a kapcsolat-és a felek sem valami idősek/tapasztaltak-...szerintem, Kérdező nyugtasd meg, hogy nincs rá szükséged, mert ott van ő, akivel jó a szex. Persze ha ez nem így van és tényleg szükséged van rá, akkor meg azt mondd el neki!!!
2011. aug. 15. 12:58
 10/11 Jószándékú ***** válasza:
Személy szerint én vettem páromnak, hogy ha dolgozok, vagy épp nem vagyok a közelében, neki akkor is jó legyen.
2011. aug. 15. 13:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!