Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet egyszerre több pasival?
Olvastam olyan beszámolókat, hogy hatalmasakat élveznek egy-egy szendvics ( punci + anál 1xrre) alkalmával a lányok. De nem tudom, hogy ilyen felállásra gondoltál-e.
Mindenesetre ha izgat a dolog, vannak partnereid egy ilyen "eseményhez" és el tudsz lazulni velük, akkor szerintem csak nyerhetsz a dolgon ha kipróbálod, ha meg nem jön be, akk elmondhatod, hogy kipróbáltad.
Szerintem jobb nem elfojtani a szexuális vágyainkat, új dolgokat kipróbálni, hogy ne oda jussunk el 40 éves korunkra, hogy csak rutin és házassági kötelezettség a szex, de már nem élvezi egyik fél se -.-'
Én már voltam 2 pasival, nem volt valami nagyon nagy kaland számomra. Annál jobb dolog, mint amikor az ember a szerelmével szeretkezik nem létezik, legalábbis számomra! Mindenesetre ha vágysz rá, akkor ne nyomjad el magadban az érzést semmi esetre sem, mindig ott motoszkálna a fejedben.
27/N
Ez nagyban függ a két sráctól...
Ha egymással versenyeznek, téged meg leszarnak, akkor nem lesz jó. Ha együttműködnek (és nem undorodnak egymástól meg ilyesmi), akkor szerintem felejthetetlen.
Sajnos nem tapasztalatból beszélek én sem :)
De ez meg fog változni egyszer :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!