Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen lehet egyszerre több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet egyszerre több pasival?

Figyelt kérdés
Megfordult már a fejetekben ez lányok? Esetleg volt már ilyen? Én vágyok rá, csak nem tudom milyen lehet. 19 l
2011. aug. 15. 08:10
 1/7 Antihater ***** válasza:

Olvastam olyan beszámolókat, hogy hatalmasakat élveznek egy-egy szendvics ( punci + anál 1xrre) alkalmával a lányok. De nem tudom, hogy ilyen felállásra gondoltál-e.

Mindenesetre ha izgat a dolog, vannak partnereid egy ilyen "eseményhez" és el tudsz lazulni velük, akkor szerintem csak nyerhetsz a dolgon ha kipróbálod, ha meg nem jön be, akk elmondhatod, hogy kipróbáltad.

Szerintem jobb nem elfojtani a szexuális vágyainkat, új dolgokat kipróbálni, hogy ne oda jussunk el 40 éves korunkra, hogy csak rutin és házassági kötelezettség a szex, de már nem élvezi egyik fél se -.-'

2011. aug. 15. 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki.
2011. aug. 15. 08:26
 3/7 Antihater ***** válasza:
21f
2011. aug. 15. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Ugy hallottam hatalmas elmeny a lanynak, foleg a szendvics felallas. Allitolag csak az elejen van egy kis feszito erzes, finoman kell kezdeni azutan jo lesz. Engem ferfikent is regota izgat ez a felallas, szivesen kiprobalnam egyszer ha lenne kivel :)
2011. aug. 15. 08:57
 5/7 anonim válasza:
92%

Én már voltam 2 pasival, nem volt valami nagyon nagy kaland számomra. Annál jobb dolog, mint amikor az ember a szerelmével szeretkezik nem létezik, legalábbis számomra! Mindenesetre ha vágysz rá, akkor ne nyomjad el magadban az érzést semmi esetre sem, mindig ott motoszkálna a fejedben.

27/N

2011. aug. 15. 09:00
 6/7 kovpet ***** válasza:
88%

Ez nagyban függ a két sráctól...

Ha egymással versenyeznek, téged meg leszarnak, akkor nem lesz jó. Ha együttműködnek (és nem undorodnak egymástól meg ilyesmi), akkor szerintem felejthetetlen.

Sajnos nem tapasztalatból beszélek én sem :)

De ez meg fog változni egyszer :))

2011. aug. 15. 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy is sok lenne, mivel férfi vagyok... :-)
2011. aug. 15. 23:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!