Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen típusú lányokat használ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú lányokat használjátok ki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 05:00
 1/9 Jószándékú ***** válasza:
Ezt most úgy érted, hogy egy éjszakára kihasználni?
2011. aug. 15. 05:06
 2/9 A kérdező kommentje:
igen.miért van az h egy csaj csak egy dugásra kell? mi olyan van benne ami miatt csak arra kell?
2011. aug. 15. 05:07
 3/9 Jószándékú ***** válasza:

Csak azokat a nőket lehet kihasználni, akik hagyják magukat.

Személy szerint nem vagyok az egyszeri alkalom híve.

2011. aug. 15. 05:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Személy szerint én a kurv@lkodós lányokat használom ki, amikor látom, hogy nagyon nyomul, akkor meg lesz dugva, bejelentem neki még előtte, hogy számomra ennyi és nem több. Így neki is jó meg nekem is. Én nem tudnám elképzelni egy olyan emberrel az életem aki folyamatosan mutogatja magát.
2011. aug. 15. 06:53
 5/9 anonim válasza:
En altalaba egy lanytol az elso talakozasrol meg tudom allapitani hogy ez a lany hosszutavu kapcsolatra kell vagy csak egy dugasra....
2011. aug. 15. 09:12
 6/9 anonim válasza:
lanyrol*
2011. aug. 15. 09:12
 7/9 kovpet ***** válasza:
100%

Senkit sem használok ki.

Egyénként az egyéjszakázás miért lenne kihasználás? Illetve miért pont a fiú részéről? Kölcsönös a dolog...

2011. aug. 15. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

De ezt én sem értem hogy miért kihasználás.Mivel mind a két fél ezt szeretné és mindkettőnek jó.Ebbe meg mi lenne kihasználás?? :D

a férfiak a legnagyobb qrvák amúgy :D tisztelet a kivételnek:)

2011. aug. 15. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:

nem kihasználás.Miért a nőknek csak kapcsolatban lehet szexelni?? és ha nem akarja lekötni magát hanem élni még az életét?? akkor alkalmi szex kell neki ennyi

L19

2011. aug. 15. 11:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!